Posted by / marți, 15 decembrie 2015 / No comments / ,

Ce ne divulgă despre personalitate zodiacul amerindianPublicitate
Un articol de Maya

Fiecare dintre noi este responsabil pentru propriul destin, dar unele zodiacuri pot furniza informatii pretioase pentru transarea evenimentelor de zi cu zi, sau despre personalitatea fiecarei zodii in parte. 

Chiar si cei care nu cred in horoscop recunosc adeseori ca se regasesc in descrierile zodiacale.

Afla ce spune si zodiacul amerindian despre tine si ceilalti nativi.


ce divulga zodiacul amerindianVidra (20 ianuarie – 19 februarie)

Vidra iese cel mai mult din tipare, persoanele nascute sub acest semn fiind foarte greu de citit. Tot ceea ce intreprind este imprevizibil, interesant si neobisnuit. Privesc lucrurile dintr-un unghi diferit de al celorlalti nativi, si detin abilitati foarte bune de rezolvare a problemelor. Vidrele sunt placute, oneste, si extrem de curajoase.

Lup (20 februarie – 19 martie)

Lupul este foarte misterios, pasional si emotiv. Spre deosebire de altii, persoanele nascute cu acest semn inteleg in profunzime anumite aspecte ale vietii. Lupii sunt buni observatori si ascultatori.

Soim (20 martie – 19 aprilie)

Soimul intruchipeaza liderul desavarsit, innascut. De multe ori, persoanele din jur apeleaza la soimi pentru ghidaj, sfaturi si incurajare. Desi sunt mobilizatori excelenti, uneori soimii pot deveni intoleranti si nerabdatori.

Castor (20 aprilie – 20 mai)

Castorul este inginer prin definitie. Acesti nativi elaboreaza in mod continuu strategii pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi harnice, hazlii, vibrante si inteligente. Punctele lor slabe sunt posesivitatea si iritabilitatea.

Cerb (21 mai – 20 iunie)

Cerbul poseda o gandire iute si inspira admiratie. Persoanele nascute sub acest semn au un simt al umorului foarte dezvoltat, putand binedispune pe oricine, aproape in orice situatie. Sunt firi capricioase, dar prezente in moment si atente la detalii.

Ciocanitoare (21 iunie – 21 iulie)

Acesti nativi sunt ascultatori empatici si dornici sa contribuie la schimbari pozitive. Intruchipeaza parteneri si parinti exceptionali. Persoanele nascute sub acest semn sunt, de regula, incapatanate, ceea ce le predispune la gelozie si furie.

Somon (22 iulie – 21 august)

Somonul este creativ, inteligent si are o personalitate electrizanta. Nativii acestui semn sunt entuziasti si dornici sa traiasca viata din plin. Sunt inzestrati cu un talent special de a trasa obiective si planuri de actiune. Atunci cand duc lipsa de inspiratie in conceperea de planuri de viitor, acesti nativi tind sa devina egoisti sau sa pice prada depresiei.

Urs (22 august – 21 septembrie)

Ursul este cel mai linistit semn al zodiacului. Acesti nativi sunt greu de citit, intruchipeaza buni parteneri de afaceri si, de multe ori, preiau initiativa de lider fie in cadrul familiei, fie in anturajul de prieteni. Rabdator si tolerant prin definitie, ursul poate rabufni si el, insa, atunci cand devine coplesit.

Corb (22 septembrie – 22 octombrie)

Sub semnul corbului se nasc cele mai fermecatoare personalitati ale zodiacului. Adesea, acesti nativi sunt considerati foarte buni afaceristi, fiind ageri, inteligenti si insistenti in abordarea problemelor de viata si in indeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi sociabile, flexibile si deschise catre nou, fiind dispuse oricand sa dezvolte noi abilitati, daca acestea le starnesc interesul.

Sarpe (23 octombrie – 22 noiembrie)

In zodiacul amerindian, sarpele poseda cea mai accentuata latura spirituala. Persoanele nascute sub acest semn se afla in stransa conexiune cu lumea spiritelor. De asemenea, serpii sunt recunoscuti ca fiind tamaduitori prin excelenta, chiar daca nu urmeaza o cariera medicala.

Bufnita (23 noiembrie – 21 decembrie)

Bufnita este afectuoasa si docila, dar uneori are nevoie sa fie impinsa de la spate ca sa duca lucrurile la bun sfarsit. De regula, nativii acestui semn sunt foarte intelepti.

Gasca (22 decembrie – 19 ianuarie)

Sub semnul gastii stau pacifistii. In plus, acesti nativi sunt foarte determinati atunci cand vine vorba de indeplinirea de planuri. Nu accepta ideea de esec, dar nici nu se lasa doborati de esecuri. Intruchipeaza persoane multilateral talentate.

Ce parere ai, te regasesti in descrierea zodiei tale?

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il putei republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:higherperspectives.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce ne divulgă despre personalitate zodiacul amerindian

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu