Posted by / sâmbătă, 26 decembrie 2015 / No comments / ,

Bacteriile înfloresc în buretele tău de vase! Iată cum poți opri răspândirea lor!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Conform unor statistici realizate in Marea Britanie, peste 90% dintre buretii de vase folositi in casa contin o concentratie mare de bacterii. Daca se tine cont de faptul ca aceste bacterii reprezinta o amenintare serioasa pentru sanatate, atunci situatia este alarmanta.


iata cum opresti raspandirea bacteriilor in buretele de vase


Expertii britanci de la Global Hygoene Council au descoperit ca peste 85% dintre persoane nu spala buretele de vase la o temperatura suficient de mare pentru a distruge bacteriile.

Dupa cum a demonstrat cercetarea lor, buretii de vase contin de peste 6 ori mai multe bacterii decat manerele usii din baie, care sunt considerate o sursa majora de boli si infectii.

Buretii reprezinta mediul ideal de dezvoltare a bacteriilor, pentru ca sunt mereu uzi, fiind extrem de favorabil pentru dezvoltarea acestora.

In plus, cercetarea a evidentiat ca aproximativ 90% din buretii de vase contin un bilion de bacterii, 60% dintre ei contin periculoasa Escherichia coli si 25% au o concentratie mare de Pseudomonas spp, relationata cu infectiile de ochi si de piele.

Pentru a preveni riscurile de imbolnavire pe care le au buretii de vase, pe care ii folosesti zilnic, urmareste urmatoarele ponturi:

1# Dupa fiecare spalare, clateste bine buretele cu apa fierbinte, iar la fiecare doua zile, spala-l cu detergent antibacterial.

2# Schimba buretele de vase la fiecare doua saptamani.

3# Poti folosi acelasi burete de vase pentru mai mult timp daca il fierbi sau il speli la temperaturi inalte. Deasemenea, il poti spala si in masina de spalat vase.

4# Pentru a curata diferite locuri din bucatarie( masa, mobila etc), foloseste servetele antibacteriene in loc de buretele de vase.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa:healthyfoodteam.Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bacteriile înfloresc în buretele tău de vase! Iată cum poți opri răspândirea lor!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu