Posted by / marți, 22 decembrie 2015 / No comments / ,

Ai litera M trasată în striațiile palmei? – Iată ce semnificăPublicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Chiromantia este o metoda veche de prezicere a viitorului si de interpretare a personalitatii unei persoane pornind de la tiparul liniilor si pliurilor palmelor.

Uneori, aceste linii pot forma chiar cifre si litere. Printre aceste litere se intalneste si litera M, a carei semnificatie a fost investigata de numerosi ocultisti.


ai litera m in palma?

Dupa cum multi considera, liniile din palma ne dezvaluie caracterul si destinul nostru, iar conturul literei M este atribuit persoanelor cu adevarat speciale. Aceste persoane sunt inzestrate cu o intuitie extraordinara si reprezinta partenerii ideali pentru orice tip de afacere.

In cazul in care persoanele dragi tie au litera speciala M pe interiorul palmei, trebuie sa ai vedere faptul ca nu le poti lua peste picior si nu le poti minti sau insela in niciun fel. Fiind extrem de inteligenti si intuitivi, purtatorii literei M in palma isi dau seama cu usurinta cand sunt mintiti sau inselati.

Femeile care poarta conturul literei M in palma au o intuitie mai puternica decat barbatii, chiar si decat aceia care detin si ei acest semn.

Aceste persoane sunt inzestrate cu puterea de a gestiona si a traversa orice obstacole ivite in viata, si stiu cum sa exploateze la maximum resursele si oportunitatile care li se ofera.

Litera „M” conturata in palma semnifica si:

• Abilitati de conducator.

• Bogatie.

• Noroc.

• Oportunitati excelente.

Potrivit traditiei populare, acest semn este caracteristic profetilor.

Asadar, daca porti acest semn in palma, esti cu adevarat o persoana speciala!

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa:cuisineandhealth.Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ai litera M trasată în striațiile palmei? – Iată ce semnifică

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu