Posted by / sâmbătă, 26 decembrie 2015 / No comments / ,

Doar o lingurita din acest ulei omoara celulele canceroase in cateva minute!Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cancerul face parte dintre bolile de top care provoaca moartea, in intreaga lume. Organizatia Mondiala a Sanatatii a publicat, in 2014, un raport in care a aratat ca numai in 2012 au existat peste 14 milioane de cazuri noi si peste 8 milioane de morti relationate cu cancerul.

Exista numeroase studii si cercetari care sugereaza ca cel mai bun mod de a lupta cu cancerul este regimul alimentar. Sa mananci si sa traiesti sanatos poate face diferenta cand vine vorba despre prevenirea si tratarea unor afectiuni si boli serioase.

Dovezi multiple sustin aceste idei, exista numeroase probe care arata ca o dieta occidentala ne face mai vulnerabili si susceptibili la cancer si alte boli grave, in comparatie cu alte tipuri de diete.

Ce trebuie sa facem? Cum putem schimba modul in care mancam, astfel incat sa ne ajute sanatatea? 

O schimbare care trebuie facuta consta in faptul ca trebuie sa incepi sa consumi ulei extravirgin de masline.

Un cercetator in nutritie de la Rutgers si doi biologi de cancer de la Hunter College din New York City, au facut o descoperire incredibila in privinta uleiului de masline si a efectelor sale asupra celulelor canceroase.

Ei au destainuit ca un compus din acest ulei, numit oleocantal, are ca target celulele canceroase, pe care le ucide in cateva minute. Ei stiau de efectul partial al uleiului, dar nu erau siguri de numarul si modalitatea in care actionau. Descoperirile facute in timpul studiului au fost uimitoare si uluitoare.

Oleocantalul, atunci cand intra in contact cu celulele canceroase, distruge pustulele care inmagazineaza continutul celular, eliberand enzime care provoaca moartea celulelor. Asadar, efectul sau este acela de a distruge celulele canceroase prin intermediul propriilor lor enzime.

Cercetatorii Paul Breslin, profesor in stiinte nutritionale la "School of Environmental and Biological Science", David Foster si Onica LeGendre de la Hunter College, au condus un experiment care a evidentiat cum acest compus afecteaza celulele canceroase, prin contactul lor cu uleiul de masline. In timp de 30 de minute pana la 1 ora, celulele cancerose au inceput sa moara.

Ce este mai important e faptul ca celulele sanatoase nu au fost compromise. Ciclul lor de viata a fost doar pus pe pauza temporar, iar ziua urmatoare au continuat sa functioneze regulat. Diferenta dintre celulele canceroase si cele sanatoase consta in faptul ca pustulele acestea, cunoscute drept lizozomi, care inmagazineaza continutul celulelor si care sunt targetul oleocantalului, sunt mai mari in celulele canceroase decat in cele sanatoase. Cand aceste pustule se rup, se creaza o masa care cauzeaza moartea celulelor canceroase.

Datele studiului arata clar faptul ca celulele canceroase au o membrana lizozomatica mai delicata decat celulele sanatoase si ca sunt expuse la un agent lizozomotropic ce induce distrugerea. Din acel motiv, " sa ai ca target stabilitatea membranei lizozomale reprezinta noua tehnica de inducere a mortii celulelor specific canceroase", a spus autoarea studiului, Onica LeGendre.

Aceasta este o descoperire uluitoare care poate schimba complet atitudinea fata de cancer si de tratarea lui. Probele de laborator si experimentele sunt concluzive, oleocantalul omoara celulele canceroase in 30-60 de minute, insa teste viitoare sunt necesare pentru a demonstra ca oleocantalul poate ucide celulele canceroase si poate micsora tumorile la fiintele vii.

Pana atunci, consuma ulei de masline in mod regulat, dar asigura-te ca este un produs calitativ si original, deoarece exista pe piata destul de multe sortimente neavizate. Numai uleiul de masline 100% extravirgin are beneficiile necesare.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Doar o lingurita din acest ulei omoara celulele canceroase in cateva minute!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu