Posted by / luni, 9 noiembrie 2015 / No comments / ,

Semnele care îți arată că te afli aici pentru a transforma conștiința umanăPublicitate
Un articol de Maya

De multi ani incoace, dar mai ales in ultima perioada, numeroase voci ies la rampa pentru a le vorbi oamenilor despre „Schimbare”, acea transformare tainica a constiintei umane care se spune ca ar fi in plin curs de desfasurare.

Inca de la sfarsitul calendarului Mayas din luna decembrie a anului 2012, multi sustinatori ai Noii Ere propovaduiesc informatii si sfaturi despre evolutia speciilor, revolutia iubirii, si alte schimbari incitante si cu un rasunet pozitiv, dar slab definite si cam confuze, despre conditia umana, traseul si directia acesteia.

M-am gandit ca ar fi cazul sa incerc sa imprastii putin din ceata care inconjoara toate aceste notiuni, asa ca ies si eu la rampa cu articolul de fata, in speranta ca informatiile oferite aici te vor ajuta sa intelegi mai bine cum stau lucrurile.

Analizeaza bine daca te regasesti in urmatoarele:

persoanele bine racordate la lumea spirituala au o menire aparte

 Ai o viziune bine conturata a unui aspect care sa asigure o lume mai frumoasa si mai buna, si ai, cumva, o convingere interioara ca ai o menire sacra, ori superioara, de a concretiza acest aspect intr-o forma sau alta?

Ai cumva senzatia ca anumite lucruri se afla in dezacord la nivel global si iti doresti sa te implici in rezolvarea acestor dezacorduri?

Ai trait evenimente care sa iti fi modificat radical perceptia asupra vietii, iar acum cauti sa impartasesti aceste experiente si celor din jurul tau, in scopul de a le veni in ajutor?

Ai o idee inovatoare care ar putea transforma lumea intr-un loc mai bun?

Simti o chemare anume catre dezideratul de a-i vindeca, transforma, racorda, echilibra, pe cei din jurul tau? Cauti sa-i educi pe cei din jurul tau in spiritul iubirii, al creatiei si al realizarii de sine?

Nu m-am indoit nicio clipa ca vei raspunde cu da. Am intuit bine, esti unul dintre noi, asa ca iti urez bun-venit in „echipa”, asa cum denumeste autoarea Martha Beck, o persoana pe care o stimez nespus, grupul de persoane care rezoneaza in spiritul transformarii constiintei colective. In cartea sa, „Gaseste-ti calea in haosul unei noi lumi”, Martha Beck defineste membrii echipei pe baza urmatoarelor caracteristici. 

Poate ca nu te vei regasi in toate dintre aceste insusiri, dar daca esti un membru al echipei, este foarte probabil sa te recunosti macar in cateva dintre ele, sau sa le identifici cu alte persoane care, ca si tine, iau parte in mod activ la schimbarea mistica a constiintei umane.

Citeste cu atentie lista de mai jos si analizeaza care dintre trasaturile enumerate rezoneaza cel mai bine cu mentalitatea ta de viata.

1. Un sentiment ca ai o misiune sau un scop anume care implica o transformare majora in experienta umana, dar te afli in imposibilitatea de a exprima exact in cuvinte ceea ce ar putea reprezenta aceasta schimbare.

2. Un sentiment puternic ca misiunea ta, oricare ar fi ea, se defineste tot mai clar odata cu trecerea timpului.

3. Un impuls de a stapani anumite domenii, competente, sau profesii, nu numai in scopul unei ascensiuni pe plan profesional, ci si in scopul indeplinirii misiunii personale pe care o intuiesti.

4. Un grad crescut de empatie; senzatia ca emotiile si sentimentele tale se intrepatrund cu cele ale celorlalti.

5. Un imbold de a alina sau a preveni suferinta semenilor tai, a animalelor, sau chiar a plantelor.

6. O singuratate izvorata dintr-un sentiment de lipsa de apartenenta, in ciuda unei vieti sociale sanatoase si bine definite.

7. Grad crescut de creativitate; pasiune pentru muzica, poezie, teatru, sau arte vizuale.

8. O iubire intensa fata de animale, manifestata uneori chiar prin dorinta de a putea comunica cu acestea.

9. O copilarie si/sau o adolescenta grea, chiar tulburata de experiente de abuz sau de traume.

10. O conexiune intensa la anumite medii naturale, cum ar fi ocean, munti, sau padure.

11. Rezistenta la religiozitate ortodoxa, insotita paradoxal de un puternic sentiment de menire spirituala sau de o sete spirituala accentuata.

12. Iubirea de plante si pasiunea pentru gradinarit, chiar pana la punctul in care te simti neimplinit sau deprimat atunci cand nu te afli in natura sau nu te poti implica in cresterea, ingrijirea sau ocrotirea plantelor.

13. O sensibilitate emotionala foarte accentuata, care de multe ori te predispune la anxietate, dependente, sau tulburari de alimentatie.

14. Sentimentul de legatura profunda cu anumite culturi, limbi, sau regiuni geografice.

15. O forma de dizabilitate, de multe ori legata de functionarea creierului (dislexie, retard, autism) cu care te confrunti tu insuti sau cu care se confrunta o persoana draga tie. Fascinatie pentru oamenii cu dizabilitati intelectuale sau boli psihice.

16. O personalitate aparenta care contrasteaza cu o nevoie profunda de a petrece perioade indelungate izolat de ceilalti; senzatia ca te epuizeaza contactele sociale, in timp ce singuratatea te reincarca.

17. O boala fizica persistenta sau recurenta, de multe ori severa, cu simptome care fluctueaza in mod inexplicabil.

18. Reverie (sau vise nocturne) despre vindecarea unor persoane, fiinte sau locuri vatamate.

Tu! Tu! Tu!

Daca te-ai trezit bifand mai toate dintre cele enumerate mai sus (asa cum s-a intamplat in cazul meu), esti cu siguranta unul dintre noii vizionari vindecatori ai echipei. Lumea are nevoie ca tu sa iti indeplinesti scopul tau sacru – si asta cat mai repede!

Dupa cum scrie Martha intr-una din cartile sale, „Daca s-ar implica mai multi oameni in efortul de a se regasi pe sine in aceasta lume uluitor de adanc interconectata pe care o cream, efectul cumulat ar putea imboldi enorm miscarea de regasire si de vindecare a firii umane la nivel universal.”

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Semnele care îți arată că te afli aici pentru a transforma conștiința umană

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu