Posted by / luni, 30 noiembrie 2015 / No comments / ,

S-a vindecat de cancer pulmonar cu un amestec de ulei de cocos si ulei de cannabis – Rezultatele sunt uluitoare!Publicitate
Un articol de Cristian Iacov

O femeie diagnosticata cu cancer pulmonar in stadiu terminal a primit vestea ca mai are doar sase luni de trait.

Fiica ei, in schimb, nu a dezarmat, si a facut eforturi pentru a face rost de ulei de cannabis pentru a-si ajuta mama sa se vindece. Rezultatele curei de tratament au fost uimitoare, femeia vindecandu-se complet de cancer in termen de numai 3 luni!

In urma vindecarii miraculoase, aceasta si-a relatat pe YouTube experientele traite.

Femeia este de origine australiana si provine dintr-o familie burgheza destul de instarita. Problema consta in faptul ca in Australia consumul de cannabis este ilegal. La inceputul anului 2014, australianca a fost depistata cu un carcinom pulmonar de dimensiuni reduse, diagnosticul fiind stabilit pe baza mai multor biopsii.

Medicii oncologi nu i-au recomandat pacientei radioterapie, sustinand ca aceasta forma foarte agresiva de tratament nu ar fi reusit decat sa-i prelungeasca viata cu cel mult cateva luni. La aflarea vestii, femeia si sotul ei au cautat pe internet informatii despre grupurile de cannabis, majoritatea din Statele Unite ale Americii, pentru a se documenta asupra modului de folosire si de procurare a uleiului de cannabis in scopuri terapeutice.

Cei doi au aflat ca uleiul trebuie sa aiba o concentratie mare de THC pentru a fi de folos in lupta impotriva cancerului, si ca doza standard zilnica folosita in acest scop este de un gram.

Dupa procurarea uleiului, efectele psihotrope ale concentratiei crescute de THC au constituit principala piedica in ajustarea tratamentului la doza terapeutica. Astfel, cei doi au combinat intr-o seringa o jumatate de gram de ulei de cannabis cu o jumatate de gram de ulei de cocos, injectand apoi substantele intramuscular de mai multe ori pe zi. Metoda a anulat multe din efectele psihotrope pe care altfel femeia le-ar fi resimtit din plin daca ar fi luat substanta pe cale orala, prin inhalatii, sau prin fumat.

Metoda injectarii intramusculare este abordarea ideala pentru probleme pulmonare. Din muschi, uleiurile esentiale sunt absorbite in venele abdominale, patrund in ficat, dupa care iau calea sistemului circulator inima-plamani fara a mai fi supuse biotransformarilor caracteristice sistemului hepatic enzimatic. Apoi ajung in capilarele bronhice mici in starea lor intacta, lipofila si volatila, eliminand eficient microorganismele patogene si surplusul de mucozitati.

Uleiul original Rick Simpson se prepara din 500 de grame de canepa si nafta, un solvent toxic foarte inflamabil, dar se pot folosi la fel de bine cantitati mai mici de muguri (30 de grame), cu alcool etilic din cereale (concentratie 95%) pentru a prepara un extract puternic de ulei de canabis.

Acesta s-a dovedit sigur pentru organism, si reduce cantitatea de substanta activa necesara.

Videoclipul de mai jos explica toate aceste aspecte in detaliu. Ne pare rau ca nu este tradus in limba romana, insa promitem ca vom veni cat de curand cu aceasta traducere!


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului S-a vindecat de cancer pulmonar cu un amestec de ulei de cocos si ulei de cannabis – Rezultatele sunt uluitoare!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu