Posted by / joi, 12 noiembrie 2015 / No comments / ,

NU PĂSTRA NICIODATĂ CARTOFII LA FRIGIDER, IATĂ DE CE!Un articol de Maya

Pastrarea anumitor produse in frigider nu are cum sa dauneze sanatatii organismului, dar temperaturile scazute pot afecta gustul si textura ingredientelor continute de unele produse.

umiditatea din frigider accelereaza alterarea cartofilor


Multi dintre noi tindem sa depozitam in frigider alimentele proaspete cumparate de la piata sau din supermarket. Procedam astfel pentru a le mentine proaspete mai mult timp.

Dar trebuie sa stii faptul ca nu toate produsele trebuie tinute la frigider!

Potrivit unor cercetatori, pastrarea cartofilor in frigider poate determina o reactie chimica prin care amidonul se transforma in zahar, astfel incat cartofii devin mult mai dulci si daunatori organismului.

De aceea cel mai indicat este sa depozitezi cartofii intr-un loc racoros si intunecat, in cutii de carton.

Evita sa folosesti pungi de plastic si deschide din cand in cand cutiile de depozitare pentru a le permite cartofilor sa respire.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului NU PĂSTRA NICIODATĂ CARTOFII LA FRIGIDER, IATĂ DE CE!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu