Posted by / vineri, 27 noiembrie 2015 / No comments / ,

Iată ce i s-a întâmplat acestei persoane care purta un ceas Apple! Îngrozitor..Publicitate
Un articol de Maya

Produsele Apple sunt obiecte cu care noi toti ne mandrim. Poti sa urasti sau sa fii un fan obsesiv al creatiilor lui Steve Jobs, insa in secret toti tanjim dupa un obiect electronic care sa aiba ca semn faimosul mar muscat.

Apple este liderul de necontestat al pietei tehnologice. Vei fi insa dezamagit de povestea urmatoare, pe parcurs ce o vei citi, intrucat vine impotriva imaginii perfecte a produselor acestei companii, avand in vedere ca un client a avut de suferit. Trist, dar adevarat!

iata ce a patit pentru ca a purtat un ceas apple


Danezul Jargen Mouritzen a fost uitmit cand a avut senzatia de arsura la incheietura mainii, atat de tare incat si-a simtit mirosul de carne arsa.

Intalnirea de la clubul de zbor, la care participa s-a transformat intr-o tragedie dureroasa atunci cand un barbat s-a uitat la incheietura sa si a vazut-o invaluita de fumul care iesea din ceasul de la mana.

Nu i-a fost usor nici sa il dea jos. In incercarea de a-l inlatura de pe mana aproape prajita, omul si-a ars si degetele.

Astfel de incidente mai fusesera reportate.

Alte persoane au reclamat incidente similare, provocate de un astfel de dispozitiv. Este posibil ca , metalele continute cum ar fi nichelul sa creeze reactii alergice in contact cu mediul inconjurator.

Pentru acest incident Compania Apple a fost trasa la raspundere!

Reclamatia a fost depusa, insa explicatia aferenta s-a lasat asteptata inca de atunci. Mai tarziu, Apple a comunicat mass mediei ca nu exista dovezi prin care se arata ca iWatch este responsabil de rana.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iată ce i s-a întâmplat acestei persoane care purta un ceas Apple! Îngrozitor..

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu