Posted by / sâmbătă, 28 noiembrie 2015 / No comments / ,

După ce vei citi asta, nu vei mai înjumătăți niciodată pastilele înainte de administrarePublicitate
Un articol de Maya

Daca te numeri printre persoanele care utilizeaza des medicamente, indiferent daca este vorba de tratamente regulate sau de o pastila ocazionala pentru dureri de cap, comprimatele nu trebuie sa fie sectionate. 

Sfatul oricarui specialist este acela de a lua pastilele intregi, si nu injumatatite.

nu mai injumatati pastilele

„Majoritatea comprimatelor au un invelis special conceput pentru a preveni sau a diminua dizolvarea lor in stomac, astfel incat mucoasa protectoare a acestuia sa nu fie afectata de anumite substante agresive.”

„Atunci cand dai pe din doua un comprimat filmat de aspirina sau paracetamol, de exemplu, efectul protector este anulat.”

Sectionarea anumitor comprimate cu mai multe straturi de film protector si procese de descompunere complexe le poate modifica efectele, astfel incat se pot instala efecte secundare neprevazute.

Specialistii adauga, de asemenea, ca liniile de demarcatie stantate pe unele medicamente nu constituie neaparat un punct de reper. Acestea nu garanteaza ca pastila poate fi sectionata in siguranta.

Nu diviza decat acele tablete pe ale caror instructiuni de utilizare se precizeaza in mod clar ca acestea pot fi injumatatite sau mestecate in siguranta.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce vei citi asta, nu vei mai înjumătăți niciodată pastilele înainte de administrare

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu