Posted by / vineri, 27 noiembrie 2015 / No comments / ,

A vindecat 20 000 de persoane de cancer. Secretul ei este acum dezvaluit!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cancerul este una dintre bolile cu o rata a mortalitatii foarte mare, boala care afecteaza intreaga rasa umana. Faptul ca nu exista inca un leac propriu-zis pentru tratarea sa, o face sa fie una dintre cele mai de temut afectiuni. Exista cercetari permanente care se dedica gasirii unui remediu care sa vindece boala complet.


Una dintre persoanele care s-a implicat profund in descoperirea unui leac este medicul american, Hulda Clark, care a facut o astfel de descoperire inca din anul 1988, descoperire care a dat un nou sens progresului in campul medical.

Hulda Clark a vindecat peste 20,000 de pacienti, care sufereau de cancer sau de alte boli mortale. Tratamentul ei are la baza lupta impotriva parazitilor din corp. Hulda a descoperit mai multe retete care au ajutat la combaterea parazitilor si care au ajutat corpul sa se vindece de cancer sau de alte boli.

Dr. Hulda Clark a studiat la Universitatea din Saskatchewan, Canada, avand diploma in medicina si masterul in Arta Biologiei. Si-a obtinut doctoratul in fiziologie in 1958, la Universitatea din Minnesota. A semnat mai multe carti, fiind un important filosof si biofizician.

In 1988, Dr. Clark a descoperit sincrometrul, un dispozitiv rapid si exact care descopera microorganismele si alte prezente daunatoare din corpul uman sau animal. Sincrometrul functioneaza prin detectarea rezonantei.

Bacteriile, virusii si parazitii sunt descoperiti prin folosirea frecventei. Conform acestei descoperiri, cauza multor boli mortale este reprezentata de paraziti, iar remediile trebuie sa se bazeze in primul rand pe inlaturarea lor.

Dr. Clark a publicat faimoasa carte " Leacuri pentru toate tipurile de cancer" (1993), unde a simplificat rolul parazitilor numiti Fasciolopsis buski, care sunt prezenti in cazul fiecarui pacient diagnosticat cu cancer.

Odata cu eliminarea acestui parazit, s-a inregistrat si disparitia cancerului. Dr. Clark a creat o reteta bazata pe usturoi,ulei de cocos, chefir si seminte de dovleac.


Metoda ei a reusit sa distruga nu numai parazitii, ci si ouale si larvele lor, distrugand si eliminand complet boala!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului A vindecat 20 000 de persoane de cancer. Secretul ei este acum dezvaluit!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu