Posted by / sâmbătă, 3 octombrie 2015 / No comments / ,

Sarea de mare și bicarbonatul de sodiu, cel mai bun remediu natural pentru expunerea la radiații și cancerUn articol de Cristian Iacov

Ai fost vreodata expus la vreun fel de radiatii? Uneori acest lucru poate fi necesar in procedurile de diagnosticare, caz in care se poate apela la raze X, mamografii...etc.

Poate ca ai fost supus si unui tratament radioterapeutic sau ai locuit si lucrat in zone cu grad inalt de radioactivitate. Astfel de zone de risc includ centralele nucleare, manipularea echipamentelor de diagnosticare radiologica, munca in cadrul unor industrii care folosesc energie nucleara, munca in industria extractoare de uraniu, plutoniu, sau chiar de prelucrare a plutoniului.

Posibil sa fi fost expus inclusiv la radiatia ionica provenita din uraniu epuizat, in urma testarii de arme atomice, sau ca urmare a zborului frecvent la altitudini mari. Poate ca te-ai aflat in apropierea unui dezastru nuclear sau ai fost expus la aceste radiatii in diverse alte circumstante.

Exista, totusi, o metoda perfect naturala prin care poti elimina din organsim acesti agenti radioactivi, cum sunt, de exemplu, iodul si strontiul, si sa detoxifiezi corpul de alte produse derivate nocive care te-au expus radicalilor liberi periculosi si arsurilor prin radiatii.

in combinatie cu bicarbonat, sarea de mare ofera protectie impotriva radiatiilor si a bolilor de cancer

Macrobioticele sunt utile oricarei persoane care a fost supusa unui tratament cu radiatii, fiind de ajutor in combaterea bolilor cauzate de radiatii, precum si a cancerului. Daca esti un pacient bolnav de cancer, poti razbi atat boala, cat si efectele deosebit de agresive ale radioterapiei. In schimb, exista cercetari care indica faptul ca tratamentul cu radiatii poate ucide, de fapt, pacientii cu cancer inainte de a combate boala in sine.

Radiatiile pot face corpul mult mai vulnerabil si mai permeabil la diferiti agenti toxici, care pot deteriora lipidele si proteinele din organism, si chiar ADN-ul. Actiunea nociva a radicalilor liberi s-a dovedit stiintific ca reprezinta un factor favorizant pentru aparitia cancerului. Din pacate, terapiile cu radiatii provoaca, si ele, intoxicatii in organism, iar expunerea repetata la radiatii slabeste tot mai mult sistemul imunitar, pana ce acesta ajunge sa cedeze. Rezultatul este decesul.

Ti-ai pierdut parul in urma radioterapiei? Cu siguranta, nu cancerul produce aceste simptome, ci terapia care i se adreseaza. Cancerul nu este responsabil nici pentru slabirea corporala severa. Aceasta este o consecinta a radioterapiei, care suprima pofta de mancare. Cancerul nu determina, de regula, o vulnerabilizare rapida a pacientului, in timp ce expunerea la radiatii este recunoscuta pentru acest lucru.

In 1945, in timpul bombardamentului atomic de la Nagasaki, Japonia, Dr. Tatsuichiro Akizuki activa pe postul de director al departamentului de medicina interna a spitalului St. Francis. Spitalul respectiv se afla la numai 1,5 km distanta de tinta bombardamentului, iar pacientii acestuia, desi au supravietuit, in mare parte, bombardamentului in sine, au suferit in urma numeroase reactii adverse datorate expunerii la radiatiile emanate. Dr. Akizuki a conceput o dieta macrobiotica foarte stricta pentru a atenua efectele puternice ale otravirii pacientilor si personalului medical expus. Regimul alimentar era compus din hrana cruda la care a fost adaugat bicarbonat si sare de mare.

El a recomandat ca toate alimentele dulci si procesate sa fie scoase definitiv din dieta acestora. In timp ce multi alti locuitori ai orasului au murit in urma expunerii la radiatii, personalul si pacientii spitalului Sf. Francis au fost salvati!

Sarurile de mare sunt cel mai important ingredient in lupta pentru supravietuire in urma expunerii la radiatii. Daca ai fost expus oricarei forme de radiatie, se recomanda sa faci bai cu sare de mare pentru a scoate radiatiile din corp. Atentie, nu confunda sarea de mare cu sarea de masa iodata!

Aceste bai terapeutice pot fi de ajutor tuturor persoanelor care locuiesc in apropierea sau lucreaza in cadrul centralelor nucleare, sau care au fost expuse la raze X in scopuri medicale, sau chiar la trecerea prin filtrele de securitate din aeroport care folosesc astfel de echipamente pentru detectie.

Daca esti un fost pacient de cancer de gat sau bucal si ai fost supus unei radioterapii, gargarele cu solutie de bicarbonat de sodiu si apa pot ajuta la neutralizarea radiatiilor acumulate in corp. In special multumita eforturilor cercetatorului Don York de la Laboratorul National Los Alamos din New Mexico, s-a dovedit ca bicarbonatul de sodiu a fost deosebit de eficient in vindecarea contaminarilor cu radiatii. Cercetatorul foloseste bicarbonat de sodiu inclusiv pentru a curata solul contaminat cu uraniu. Bicarbonatul de sodiu reactioneaza in mod direct cu uraniul, formand legaturi care neutralizeaza radioactivitatea uraniului. Pana in prezent, York a reusit sa elimine cu succes aproximativ 92% din uraniul care contamina anumite mostre de sol.

Inclusiv fortele armate SUA recomanda folosirea bicarbonatului de sodiu pentru protejarea rinichilor impotriva radiatiilor toxice.

Radiatiile dauneaza organismului in orice doza. Radioterapia anticancer si razele X sunt considerate a fi mai letale decat precipitatiile radioactive, asta si pentru frecventa lor mai mare. In scopul extragerii radiatiilor din organism, baile in apa in care se dizolva o jumatate de cana de bicarbonat de sodiu si o alta jumatate de cana de sare de mare sunt de mare ajutor, contribuind la neutralizarea radiatiilor.

Fa zilnic cate o astfel de baie timp de 20-30 de minute pe o perioada de trei saptamani sau o data la doua zile timp de sase saptamani.

O alta varianta este sa bei zilnic un pahar de apa in care ai adaugat o jumatate de lingurita de sare de mare. Repetand acest procedeu zilnic, timp de 7 zile, corpul tau va beneficia de toate oligoelementele si mineralele necesare detoxifierii in urma expunerii la radiatii.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarea de mare și bicarbonatul de sodiu, cel mai bun remediu natural pentru expunerea la radiații și cancer

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu