Posted by / marți, 13 octombrie 2015 / No comments / , ,

Pacientii bolnavi de cancer, care cred in divinitate, prezinta mai putine simptome si se pot vindeca mult mai usorPublicitate
Un articol de Maya

Trei studii recente au descoperit faptul ca o credinta in divinitate are efecte benefice asupra pacientilor care sufera de cancer!

Studiile au indicat faptul ca pacientii cu cancer, care au un simt religios sau spiritual dezvoltat, prezinta mai putine simptome, pot face fata mai bine bolii si au o atitudine mult mai pozitiva in raport cu boala, decat ceilalti.

Cat de uimitor poate fi?!Cercetatorii au mai descoperit, dupa ce au analizat mai multe publicatii despre spiritualitate si cancer, ca pacientii, in numar de peste 40.000, au prezentat mai putine reactii adverse la tratamente, ca de exemplu chimioterapia.

Credinta intr-o forta divina a facut diferenta, mai degraba decat aspectele sociale si religioase ca mersul la biserica.

Cercetatorii de la Centrul de Cancer Moffit din Florida au descoperit ca pacientii credinciosi sau spirituali au experimentat mai putine simptome decat cei care nu aveau credinta. Se pare ca si sanatatea lor mentala era mult mai buna si faceau fata mai bine sarcinilor zilnice.

Intr-o alta analiza, care privea bunastarea mentala a pacientilor, cercetatorii au evidentiat ca bolnavii credinciosi erau mai putin deprimati, stresati sau nelinistiti.

Cea de a treia analiza a explorat starea sociala si, din nou, cei cu inclinatie spirituala aveau o viata sociala mai activa, continuand sa se vada cu prietenii sau cu familia.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pacientii bolnavi de cancer, care cred in divinitate, prezinta mai putine simptome si se pot vindeca mult mai usor

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu