Posted by / luni, 26 octombrie 2015 / No comments / ,

Mărimea palmelor spune multe despre personalitatea ta!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Te-ai intrebat vreodata ce indica dimensiunea palmelor despre personalitatea ta?

Marimea palmei poate dezvalui numeroase insusiri si trasaturi de caracter. Pentru a le afla, tot ce trebuie sa faci este sa iti masori mainile in raport cu lungimea antebratelor.

marimea palmelor indica detalii interesante despre personalitateAsaza degetul mare deasupra cotului si intinde larg degetele. Daca degetul mijlociu nu ajunge la incheietura mainii, palma se considera a fi mica. Daca degetul mijlociu ajunge la nivelul incheieturii, palma se considera a fi mare.

1. Se spune ca persoanele care au palmele mici tind sa isi asume mai multe riscuri, sunt aventuroase, generoase, practice, cu picioarele pe pamant, dar au parte de relatii conflictuale. Persoanele cu mainile mici sunt logice si abordeaza problemele intr-un mod mai direct.

2. Persoanele cu palmele mari sunt perfectioniste. De multe ori, acestea ajung sa se piarda in detalii, ceea ce le ingreuneaza actiunile si le incetineste timpul de reactie la problemele ivite. In schimb, sunt deosebit de muncitoare si harnice, precum si mai sensibile. Sunt impulsive si pot exagera proportiile problemelor. In plus, firea lor altruista le face sa puna uneori pe primul plan problemele altora in detrimentul celor proprii.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mărimea palmelor spune multe despre personalitatea ta!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu