Posted by / luni, 19 octombrie 2015 / No comments / ,

După ce vei citi asta, te vei gândi de două ori înainte să mai utilizezi aragaz alimentat cu gaz!Publicitate
Un articol de Maya

Aragazurile pe gaz sunt periculoase nu numai pentru ca de multe ori uitam sa le inchidem si putem risca un incendiu, ci si pentru ca ele sporesc riscul de cancer, conform cercetatorilor.

Cum s-a ajuns la aceasta concluzie?

prin ardere, gazul emana toxine cancerigene


Cercetataorii au descoperit faptul ca gazul produce, in timpul prepararii mancarurilor, un fum cancerigen extrem de agresiv.

Acesta poate provoca aparitia cancerului la plamani, la vezica biliara sau cancer de col uterin.

Unii cercetatori au intarit ipoteza conform careia persoanele nefumatoare de sex feminin au dezvoltat si au murit de cancer la plamani din cauza acestui fum.

Studiile facute in Taiwan, au indicat faptul ca riscul de cancer creste direct proportional cu numarul orelor petrecute gatind in preajma unui cuptor pe gaz.

De exemplu, in randul bucatarilor din Taiwan, care inhalau ore in sir fumul rezultat de gazul ars, s-a observat frecventa ridicata a cancerului la plamani.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce vei citi asta, te vei gândi de două ori înainte să mai utilizezi aragaz alimentat cu gaz!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu