Posted by / joi, 1 octombrie 2015 / 2 Comments / ,

După ce vei citi asta, nu vei mai adormi niciodată cu televizorul deschis!Publicitate
Un articol de Maya

Daca faci parte din categoria celor carora le este mai usor sa adoarma cu televizorul pornit, atunci ar trebui sa afli ca acet lucru afecteaza calitatea somnului si poate avea repercursiuni negative asupra sanatatii tale. Cercetatorii au stabilit ca este indicat sa dormim in camere intunecoase.

dormitul cu televizorul pornit te expune la mai multe probleme de sanatate


Cand rasare soarele, receptorii de lumina de pe retina trimit semnalul ca este vremea sa ne trezim, si impiedica procesul de producere a melatoninei- hormonul somnului. La caderea noptii, situatia este diferita.

Melatonina este secretata in organism, iar corpul primeste semnalul ca este momentul sa adoarma. Oricum, daca te expui unei surse de lumina, cum este televizorul, nu te vei odihni asa cum trebuie, deoarece lumina este deranjanta pentru functiile de baza ale organismului si pentru somn, in general.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului După ce vei citi asta, nu vei mai adormi niciodată cu televizorul deschis!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

2 comentarii: