Posted by / joi, 29 octombrie 2015 / No comments / ,

Alimente provenite din China care sunt ticsite cu plastic, pesticide și chimicale cancerigene și de care trebuie să te fereștiPublicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Chiar daca pare greu de crezut, in China exista orez preparat din plastic! Consumul de contaminanti derivati din plastic, chiar si in cantitati infime, genereaza dezechilibre hormonale si digestive grave, iar consumul acestui ingrozitor orez sintetic te predispune riscului de a dezvolta cancer mamar.

China este recunoscuta pentru faptul ca produce nenumarate produse ieftine si de proasta calitate, dar cand vine vorba de mancare, lucrurile sunt incomparabil mai grave. Riscul de imbolnavire este urias daca alegi sa consumi aceste alimente importate, iar preturile aferente foarte mici ridica din principiu semne de intrebare serioase.

produsele alimentare de provenienta chinezeasca sunt de proasta calitate


1.Pangasius:

Pangasius este un peste crescut in ape reziduale, asa ca este periculos pentru consum. In prezent, aproximativ 50% din cantitatea de pangasius de pe piata din Romania este importata din China.

2. Sucul de mere produs in China:

China se afla chiar in capul listei tarilor producatoare de pesticide si care nu asigura masuri corespunzatoare de verificare a prezentei pesticidelor, chimicalelor si a altor materii reziduale in produsele alimentare. Avand in vedere faptul ca in Romania, peste 50% din cantitatea de suc de mere importata provine din China, ai mare grija la cumpararea acestor produse.

3. Ciuperci procesate:

Controlorii de calitate a produselor alimentare din Romania au descoperit loturi intregi de ciuperci contaminate aduse din China. In goana dupa profit, unii producatori chinezi isi eticheteaza ciupercile prelucrate chiar ca fiind organice. Iata de ce se recomanda sa cumperi ciuperci organice produse pe plan local.

4. Usturoiul chinezesc:

O alta bomba chimica descoperita de controlorii de calitate a produselor este usturoiul contaminat cu chimicale periculoase. Aproximativ 31% din usturoiul de pe piata romaneasca provine din China.

5. Puiul:

Iata un alt aliment suspect importat masiv din China. Principalul motiv de ingrijorare este faptul ca provine dintr-o tara in care epidemiile sunt in floare, iar productia de pesticide este uriasa si slab reglementata prin lege.

6. Orezul cu plastic:

Acest orez artificial contine efectiv plastic, fiind produs din cartofi si rasini sintetice artificiale! Dupa fierbere, orezul se intareste si se incleiaza excesiv, rezultatul fiind un risc crescut de imbolnavire. Consumul cu regularitate al acestui orez poate cauza chiar si cancer.

7. Piperul chinezesc negru si alb

Iti vine sa crezi ca unii producatori chinezi vand faina pe post de piper alb si namol pe post de piper negru? Pare incredibil, dar este adevarat. Un lucru dezgustator si deosebit de periculos in acelasi timp.

8. Sarea industriala:

De mai bine de 13 ani, aceasta sare se vinde pe post de sare de masa, desi poate cauza probleme de hipotiroidism, afectiuni mentale si fizice, precum si tulburari ale aparatului reproducator.

9. Mazarea verde:

Evita cu orice pret mazarea verde produsa in China, intrucat contine coloranti periculosi. Legea interzice folosirea colorantului in cauza la prepararea produselor alimentare, deoarece are efecte cancerigene. Chinezii nu se sfiesc, insa, sa-l foloseasca.

In concluzie, fugi ca de ciuma de alimentele importate din China! Provin dintr-o tara cu un grad crescut de poluare a aerului si a apelor, si mai exista si riscul de a fi ticsite cu pesticide si chimicale toxice! Cel mai indicat este sa cumperi alimente de pe piata locala si de la furnizori de incredere.

Iata mai jos un video care te poate convinge sa eviti alimentele de mai sus. Cele din video sunt produse din India, insa ce te face sa crezi ca in China nu se poate practica!


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Alimente provenite din China care sunt ticsite cu plastic, pesticide și chimicale cancerigene și de care trebuie să te ferești

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu