Posted by / duminică, 27 septembrie 2015 / No comments / ,

Imaginea sufletului surprinsă în momentul părăsirii corpului după moarte!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Daca te pasioneaza perspectiva existentei spiritului uman si te framanta incertitudinea acestei probleme, afla ca nu esti singurul. Fascinatia pentru sufletul uman a determinat cele mai sclipitoare minti ale omenirii sa-i cerceteze misterele inca din cele mai vechi timpuri. Speculatii sunt nenumarate, dar cercetatorul rus Konstantin Korotkov s-ar putea sa fi gasit, intr-adevar, cheia acestei enigme. Folosindu-se de o tehnica descoperita pentru prima oara de catre Semion Kirlian in anul 1939, Korotkov pretinde ca ar fi capabil sa surprinda momentul exact al desprinderii sufletului de corp in clipa mortii, utilizand metoda fotografiei bioelectrografice, cunoscuta si sub denumirile de electrofotonica, sau fotografia Kirlian, denumita astfel in memoria inventatorului metodei in urma cu aproape 76 de ani.

exista numeroase marturii si dovezi grafice ale separarii sufletului de corpul fizic in momentul mortii


Modul de functionare poate fi explicat in termeni relativ usor de inteles. Pornind de la principiul ca fotografia Kirlian poate capta energia vitala a unei fiinte vii prin generarea de campuri incarcate electromagnetic, si folosind un dispozitiv de emisie de gaze pentru a capta acea energie intr-un proces cunoscut sub numele de vizualizare cu descarcare gazoasa sau GDV, cercetatorul sustine ca poate manipula acest proces pentru a surprinde momentul exact al iesirii sufletului din corp. Exista numeroase interviuri, imagini si inregistrari video care detaliaza si dovedesc aceste evenimente explicate de Konstantin Korotkov. Acest tip de fotografie este utilizata in principal pentru a masura descarcarile electrice coronariene, precum si pentru masurarea a diferite aspecte ale energiei electrice in timpul transmiterii ei prin fire. In schimb, ceea ce ne descrie cercetatorul rus Konstantin Korotkov in cazul de fata a devenit posibil doar multumita progresului tehnologic din ultimii ani.

Din cele mai vechi timpuri, omenirea a crezut ca fiecare trup are propriul suflet. Descoperirea recenta a lui Konstantin Korotkov, insa, are acum potentialul de a ne confirma o data pentru totdeauna ca sufletul exista, la fel ca si viata de dupa moarte, la care multi dintre noi speram cu ardoare. Este vorba aici despre un experiment extraordinar de important, care nu trebuie trecut in plan secund fara a fi bine aprofundat si verificat. Nu exista intrebari care, la un moment dat in istorie, sa nu-si fi gasit un raspuns, cel putin partial. Cu toate acestea, chestiunea existentei sufletului nu-si poate gasi raspunsul, cel putin deocamdata, decat prin intermediul dovezilor vizuale ale iesirii sale din corp. Aceasta separare a sa de trup ne poate confirma existenta sa in acelasi trup pe timpul vietii. In caz contrar, nu ne ramane decat sa continuam sa ne punem intrebari pana in ziua cand, inevitabil, vom afla raspunsul pe pielea noastra.

In mod incontestabil, Korotkov este un cercetator ilustru si experimentat. Un expert in adevaratul sens al cuvantului, Korotkov isi prezinta studiile intr-o ampla serie de cursuri si seminarii legate de GDV si de bioelectrografie. Din acest motiv, afirmatiile Dr. Korotkov sunt demne de luat in seama. Totusi, sa nu uitam ca, in stadiul actual, afirmatiile sale ca ar fi capabil sa surprinda imaginea sufletului care paraseste corpul in momentul mortii nu sunt sprijinite decat de propriile sale instantanee. Astfel, pana la efectuarea de alte teste lamuritoare independente, nu putem, totusi, sa acceptam rezultatele descoperite de Dr. Korotkov ca fiind incontestabile si neechivoce.

Desigur, mai exista si problemele de ordin religios care vor lua amploare daca aceste teste continua. Surprinderea imaginii desprinderii sufletului de corp intr-un moment atat de dureros – cel al mortii – poate fi interpretata ca o metoda invaziva ce ridica tot felul de probleme etice. Curiozitatea stiintifica ar putea fi sanctionata de unele voci religioase conservatoare, mai ales din moment ce grupurile religioase sustin cu vehementa veridicitatea acestei acceptiuni a insufletirii corpului, ceea ce, conform religiei, nu ar trebui sa reclame nicio dovada stiintifica. Pe de alta parte, confirmarea stiintifica a speculatiilor religioase ar putea crea un acord binevenit intre stiinta si religie.

Si cat de interesant este faptul ca un om de stiinta utilizeaza acum mijloace stiintifice, iata, nu pentru a respinge convingerile religioase, ci pentru a le confirma! De mii de ani, omenirea a fost dezbinata intre adepti ai religiei si adepti ai stiintei; rareori s-a intamplat ca aceste doua invataturi sa coexiste in armonie. Dar iata ca descoperirile doctorului Korotkov sunt la un pas de a aduce religia si stiinta mai aproape ca niciodata in cautarea raspunsului care ne preocupa de secole. O realizare cu implicatii fenomenale.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Imaginea sufletului surprinsă în momentul părăsirii corpului după moarte!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu