Posted by / miercuri, 23 septembrie 2015 / 1 Comment / ,

Dacă ai această linie în palmă, ceva minunat ți se va întâmpla!Publicitate
Un articol de Maya

Persoanele care au in palma o linie paralela cu linia vietii se vor bucura de un noroc incredibil. Greutatile si problemele vor sta intotdeauna departe de aceste persoane iar fericirea nu ii va abandona niciodata.

Verifica si tu daca ai aceasta linie in palma!

se spune ca cei care au aceasta linie in palma sunt binecuvantate


Aceasta linie este foarte rara. Este numita linia Ingerului Pazitor si se spune despre persoana care o are ca este binecuvantata cu protectia unui inger pazitor. Unii o numesc linia lui Marte, de fapt o alta linie a vietii.

Persoanele care au aceasta linie in palma sunt foarte norocoase. Supravietuiesc intotdeauna in caz de calamitati sau accidente, sunt sanatoase, nu au probleme financiare si trec usor peste obstacolele vietii.

Daca aveti norocul sa va fi nascut cu o asemenea linie, ar trebui sa-i fiti recunoscatori lui Dumnezeu, sortii si Ingerului Pazitor.

Linia Ingerului Pazitor poate sa apara sub urmatoarele forme:

Linia Ingerului Pazitor, care este paralela cu linia vietii, este un semn important! Un om cu o asemenea distinctie este protejat de toate lucrurile rele din viata.

Linia Ingerului Pazitor aflata la mana dreapta, aceasta reprezenatand rasplata pentru fapte bune. Ea este un dar in urma lucrurilor bune facute in decursul vietii sau in urma suferintei.

Linia Ingerului Pazitor de la mana stanga reprezinta darul si protectia pe care persoana respectiva le-a primit la nastere. Acest fenomen este destul de rar mostenit.

Tu ai aceasta linie in palma?

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dacă ai această linie în palmă, ceva minunat ți se va întâmpla!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Un comentariu: