Posted by / miercuri, 2 septembrie 2015 / 3 Comments / ,

Cum să-ți scazi tensiunea arterială în 2 minute fără medicamenteUn articol de Cristian Iacov

Hipertensiunea arteriala, cunoscuta de asemenea sub numele de tensiune arteriala crescuta sau hipertensiune, este o boala cronica caracterizata prin valori crescute ale presiunii arteriale. Valoarea ridicata face ca inima sa pompeze intr-un ritm mai accelerat fata de ritmul normal pentru a propulsa sangele in vasele sangvine.

Hipertensiunea arteriala este un factor de risc major pentru cazurile de atac de cord (infarct miocardic), insuficienta cardiaca, anevrisme ale arterelor (de exemplu anevrism aortic), boala arteriala periferica si este cauza bolilor renale cronice.

Chiar si o crestere moderata a valorilor tensiunii arteriale este asociata cu o sperana de viata mai redusa.

In cazul in care suferi de aceasta conditie de sanatate, simti ca iti creste brusc tensiunea si nu ai la indemana medicamentele prescrise de medic pentru scaderea acesteia, iata mai jos cea mai simpla si eficienta metoda de scaderea a tensiunii arteriale in maxim 2 minute!

respiratia diafragmatica este un mijloc grozav de linistire si de coborare a tensiunii


Acesta este un secret dezvaluit de Gennadiy Malahov, un specialist al medicinei alternative din Rusia. Secretul scaderii tensiunii arteriale il consta "respiratia cu stomacul"!

Asadar, in cazul in care aveti tensiune ridicata, pur si simplu "respirati cu stomacul". Acest exercitiu va calmeaza si va va ajuta la scaderea tensiunii.

Mai intai, inspirati si tineti aerul in abdomen. Apoi expirati in asa fel incat aerul sa va rotunjeasca stomacul. Cu cat veti expira si inspira mai incet, cu atat veti fi mai calmi.

In timp ce inspirati, imaginati-va ca va umpleti cu energie pozitiva iar cand expirati, ganditi-va ca eliminati din organismul vostru toata energia negativa. Faceti asta timp de 2 minute, fara pauza, si veti aduce tensiunea la volori normale!

In timpul "respiratiei cu stomacul", vasele noastre de sange se relaxeaza, inima este mult mai odihnita, circulatia sangelui se uniformizeaza iar rezultatul va fi o tensiune arteriala mai mica.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum să-ți scazi tensiunea arterială în 2 minute fără medicamente

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

3 comentarii:

  1. ACEASTĂ TEHNICĂ MI-A FOST RELEVATĂ DIN CĂRŢILE ORIENTALE ŞI O FOLOSESC CU MULT SUCCES ÎN MAI TOATE CAZURILE,DEOARECE ACEASTĂ FORMĂ DE PROTECŢIE SE FACE UTILĂ ŞI ÎN ALIMENTAREA ÎN PROFUNZIME A CELULELOR CORPULUI,CUNOSCUT FIIND FAPTUL CĂ OMUL RESPIRĂ SUPERFICIAL ,DOAR CU PARTEA SUPERIOARĂ A CUTIEI TORACICE,,RESIMŢIND MULT MAI IUTE OBOSEALA,BOALA,DURERI DE DIVERSE TIPURI ŞI STRESS .ORI A RESPIRA AŞA CA COPILUL NOU NĂSCUT PÎNĂ LA APROXIMATIV VÎRSTA DE ŞASE LUNI-PERIOADA ÎN CARE NOU NĂSCUTUL RESPIRĂ CORECT,E BINE SĂ NE-O RE-AMINTIM,DEOARECE SPUN -ŞI AŞA ESTE ,DIN PROPRIA MEA EXPERIENŢĂ- RESPIRAŢIA ADEVĂRATĂ CEA VIE CARE ADUCE UN APORT DE OXIGEN ŞI ÎN ZONELE CORPULUI CARE CU GREU ÎŞI OBŢIN OXIGENUL ,ÎMBĂTRÎNIND PREMATUR ORGANISMUL,ŢESUTURILE IAR PE FOND PSIHIC ADUC DE ASEMENEA O BUNĂ DISPOZIŢIE ŞI UN TONUS PUTERNIC SUPORTÎND ŞI TRECÎND MULT MAI PLĂCUT PESTE PERIOADE DE EFORT ŞI STRESS PRELUNGIT ! LA ÎNCEPUT VĂ VA FI FOARTE GREU DEOARECE CORPUL OBIŞNUIT CU ACELAŞI MOD DE MANIFESTARE SE VA OPUNE NOULUI REGIM AL RESPIRAŢIEI,DAR NEUITÎND NICIO CLIPĂ CĂ MINTEA ESTE CEA CARE VA PRELUA ACEST NOU MOD DE MANIFESTARE,ÎNCET-ÎNCET ACESTA VA DEVENI AUTOMATISM ŞI SINGUR MODUL INSPIR-EXPIR SE VA AUTOREGLA DEOARECE ODATĂ TREZITĂ FOAMEA CELULEI DE AER ,O VA CERE ACŢIONÎND ASUPRA ACTELOR DOBÎNDITE PRIN NAŞTERE DAR ATÎT DE REPEDE UITATE PENTRU CĂ ÎN ŞCOLI ÎN LOC SĂ SE INSISTE ASUPRA MODULUI NATURAL DE SĂNĂTATE ŞI APĂRARE A CORPULUI DE STIMULII EXTERNI SE ÎNVAŢĂ LUCRURI TOTAL INUTILE VIITORULUI OM MATUR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. METODA STEFANESCU PENTRU REGLAREA RAPIDA A TENSIUNII ARTERIALA: INSPIRATI PRELUNG PANA INCEPETI SA CASCATI, TINETI PRESIUNEA CCA.5 SECUNDE, APOI EXPIRATI. FACETI 3-5 ASTEFL DE INSPIRATII, TENSIUNEA SCADE CU CCA. 3 UNITATI

      Ștergere