Posted by / duminică, 6 septembrie 2015 / No comments / ,

Compară poziția degetului mic în raport cu degetul inelar și vei descoperi ce fel de om ești!Un articol de Cristian Iacov

Stiai ca lungimea degetelor iti poate dezvalui personalitatea!? Compara lungimea degetului mic cu degetul inelar si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici.

Imaginea arata trei tipuri de lungimi a degetelor, marcate cu 1,2,3.

Verifica-ti degetele si descopera mai jos sensul!

diferentele de lungime ale degetelor releva detalii interesante despre personalitate


Iata rezultatele:

1. Daca lungimea degetului mic atinge primul segment al degetului inelar…Detii abilitati de comunicare rezonabile. Fructifica acest talent cat de bine poti, mai ales in timpul conversatiilor purtate intre patru ochi. Nu zabovi prea mult atunci cand vine vorba de exprimarea emotiilor. Ai o intuitie buna in aceasta privinta, asa ca reusesti mai mereu sa intri in rezonanta cu ceilalti. Ai incredere In tine si traieste din plin clipa, tratand fiecare zi ca si cum ar fi Ziua Indragostitilor.

2. Daca degetul mic depaseste primul segment al degetului inelar…Esti o persoana foarte comunicativa si inteligenta! Pentru tine e floare la ureche sa iti exprimi liber sentimentele si emotiile. Esti generos si bun cu cei din jurul tau. Dar ai grija! Multi oameni pot interpreta gresit generozitatea si bunatatea pe care le manifesti, sau pot profita de aceste trasaturi de caracter in detrimentul tau. Nu exagera cu complimentele!

3. Daca varful degetului mic se afla sub primul segment al degetului inelar…Chiar daca cineva te atrage, nu o arati in mod deschis. Astepti ca partenera/ partenerul sa faca primul pas, iar cand sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi usor.

E un atu faptul ca nu iti faci cunoscute sentimentele si intentiile in mod prematur. Nu te pripesti, ci mai intai cauti sa comunici cu persoana draga pe Facebook sau prin mesaje SMS.

Asa-i ca e adevarat?

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.


*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Compară poziția degetului mic în raport cu degetul inelar și vei descoperi ce fel de om ești!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu