Posted by / joi, 24 septembrie 2015 / No comments / ,

Ce spune despre personalitatea ta poziția în care dormiPublicitate
Un articol de Maya

Am dat peste un test simplu care poate dezvalui multe amanunte interesante despre tine. Testul este cat se poate de simplu.

Studiaza imaginea de mai jos si alege pozitia in care crezi ca dormi de obicei. In continuare vei vedea si interpretarea!

pozitia de dormit preferata divulga amanunte interesante despre personalitate1. Daca nu reusesti sa adormi fara sa scoti genunchii in afara atunci cand stai intins pe o parte, inseamna ca esti o persoana calma si de incredere. Rareori raspunzi la provocarile celor din jur, iar planurile de viitor nu te descurajeaza. Esti optimist si zambitor chiar si in zilele cu vreme inchisa si friguroasa, si te adaptezi usor la mai toate schimbarile care se ivesc in viata ta.

2. Daca tinzi sa dormi de obicei in pozitia fetala, e semn ca simti adeseori nevoia de protectie si ca iti doresti sa fii inteles si simpatizat de cei din jurul tau. Ghemuindu-te astfel, incerci sa te desprinzi de problemele cu care te confrunti in viata cotidiana. Pentru tine, cele mai oportune mijloace de expresie a talentului si a potentialului propriu sunt activitatile artistice precum pictura, dansul, sau scrisul.

3. Daca dormi intins pe burta cu bratele si picioarele usor departate, inseamna ca ai o personalitate de lider. Esti impulsiv, dornic sa preiei mereu initiativa, si mereu atent ca lucrurile din viata ta personala si profesionala sa nu-ti scape de sub control. Cel mai probabil, iti place sa iti planifici actiunile dinainte si nu iti prea plac surprizele. Esti o persoana perseverenta si responsabila, trasaturi care te ajuta sa iti implinesti chiar si cele mai indraznete obiective propuse.

4. Daca dormi intins pe spate, cel mai probabil esti o persoana optimista, iti place sa traiesti viata din plin, cauti mereu sa fii in centrul atentiei si iti place sa fii inconjurat de prieteni. Abordezi chestiunile profesionale cu determinare si constiinciozitate, dar intr-un mod rational, preferand sa spui mereu lucrurilor pe nume. Persoanele care dorm in aceasta pozitie au adesea personalitati foarte puternice.

5. Daca dormi pe spate in pozitie drepti, cu bratele intinse pe langa corp, esti o persoana bine echilibrata care isi cunoaste bine telurile in viata si perservereaza asupra indeplinirii lor. Probabil ca esti si putin sever, rigid, meticulos si exigent, dar proiectezi aceste insusiri mai degraba asupra ta decat a celorlalti.

6. Daca tinzi sa dormi cu un picior indoit si usor ridicat, precum o barza, atunci e semn ca ai o personalitate imprevizibila si ca esti o persoana aventuroasa si schimbatoare, motiv pentru care cei din jurul te inteleg mai greu. Esti o persoana indecisa, astfel ca adeseori ti-e greu sa iei decizii si revii mereu asupra problemelor. Per ansamblu, atat in chestiunile profesionale cat si in cele private, cauti stabilitate, liniste, armonie si profunzime.

Daca alternezi pozitiile in timpul somnului, inseamna ca ai o personalitate eterogena care ascunde laturi pe care nici tu nu le cunosti inca foarte bine.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce spune despre personalitatea ta poziția în care dormi

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu