Posted by / duminică, 27 septembrie 2015 / No comments / , ,

Avocado contine o substanta care distruge celulele canceroasePublicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cele mai recente studii in domeniu, publicate in revista Cancer Research (Cercetarea cancerului), arata ca fructele avocado ataca in mod direct celulele canceroase, lasand celulele sanatoase complet neafectate.

Aceste rezultate confirma ceea ce specialistii in medicina alternativa sustin sus-si-tare de ani de zile despre efectele super-alimentelor asupra cancerului. Mai exact, faptul ca alimentele cu o valoare nutritiva neobisnuit de mare pot ajuta la combaterea acestei boli mult-temute.


AML (leucemia mieloida acuta) este o forma agresiva de cancer care duce la moartea a 90% dintre persoanele cu varste de peste 65 de ani. In tratamentul bolii, cea mai eficienta medicatie este aceea care actioneaza asupra celulelor stem.

Profesorul Paul Spagnuolo, cercetator la Universitatea Waterloo, afirma ca „celulele stem sunt acele celule care accelereaza evolutia bolii.” In completare, acesta spune ca „celulele stem sunt in mare masura responsabile pentru dezvoltarea bolii, acesta fiind motivul de drept al recidivelor leucemiilor.”

Acest tratament medicamentos nu a fost inca aprobat pentru utilizarea pe piata, dar va intra curand in faza de testare clinica.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Avocado contine o substanta care distruge celulele canceroase

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu