Posted by / marți, 1 septembrie 2015 / No comments / , ,

Au consumat jumătate de litru de apă înainte de fiecare masă, timp de 12 săptămâni: Iată rezultatele!Publicitate
Un articol de Maya

Uita de toate dietele, salatele si centrele de fitness, apa poate reprezenta o solutie pentru pierderea in greutate.

Conform unui studiu realizat in Marea Britanie, daca bei 500 de ml de apa inainte de masa, chiar poti sa slabesti cu adevarat.

Vezi mai jos rezultatele studiului!

un studiu a aratat ca bautul de apa inainte de masa ajuta la slabit


Studiul a adunat rezultatele efectuate pe 84 de persoane adulte, intr-o perioada de 12 saptamani. Fiecare persoana a primit sfaturi in legatura cu modul in care sa isi administreze regimul alimentar si despre cum sa isi managerieze programul de activitati fizice.

Participantii au fost repartizati apoi in grupuri de 42 de persoane: cei din primul grup trebuiau sa consume o jumatate de litru de apa inainte de masa principala, in vreme ce aceia din grupul al doilea trebuiau sa isi nu consume lichide inainte de masa.

Cei care au consumat apa inainte de mese au slabit cu mai mult de 1.3 kg decat aceia care nu au consumat. Ei au pierdut in jur de 4.3kg in 12 saptamani.

Daca bei doar o jumatate de litru de apa inainte de o masa principala, de trei ori de zi, poti pierde in greutate.

Si daca iti propui sa faci acest "exercitiu" pe parcursul unui an intreg, vei reusi sa slabesti considerabil, afirma Pareti Helen, una dintre participantele la acest proiect.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Au consumat jumătate de litru de apă înainte de fiecare masă, timp de 12 săptămâni: Iată rezultatele!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu