Posted by / sâmbătă, 19 septembrie 2015 / No comments / ,

Afla de ce nu se recomanda sa porti acest tip de incaltaminte!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Ne referim aici la incaltamintea care imita sandalele Crocs!

Televiziunea publica germana a testat acest tip de incaltaminte provenind de la mai multi producatori diferiti, iar descoperirile sunt alarmante. Incaltamintea cu pricina abunda in chimicale extrem de toxice si cancerigene care se absorb in organism prin piele.S-a descoperit ca toate imitatiile de „sandale Croc” de plastic, indiferent de pret sau model, au un numitor comun: un cocteil de substante foarte periculoase. Daca insisti totusi sa porti acest tip de incaltaminte, macar ai grija sa incalti de fiecare data sosete.

Aceste sandale devin tot mai contestate pentru faptul ca in procesul lor de fabricatie intra inclusiv materiale precum hidrocarburile aromatice policiclice, substante deosebit de cancerigene.

Sase din zece perechi de „sandale Croc de imitatie” testate contin acesti compusi in cantitati mult mai mari decat cele admise.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Afla de ce nu se recomanda sa porti acest tip de incaltaminte!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu