Posted by / luni, 24 august 2015 / 1 Comment / , ,

Mentorul spiritual care nu a consumat niciun fel de hrană în 75 de ani – fapt confirmat medical!Publicitate
Un articol de Maya

Arunca o privire asupra vietii tale cotidiene. Te trezesti dimineata, iei micul-dejun, mergi la serviciu, iei pranzul cu colegii de munca, te intorci acasa, prepari cina pentru copii si ritualul se repeta a doua zi, nu-i asa? Incearca sa-ti amintesti ultima oara cand ai tinut post. Ultima oara cand te-ai abtinut si de la a bea apa. Cu siguranta ca nu ai rezistat mult. Iata de ce povestea acestui mentor spiritual este atat de captivanta.

prin puterea meditatiei, acest mentor spiritual nu a avut nevoie de mancare timp de 75 de ani


Acest mentor spiritual din India sustine ca nu a mancat sau baut nimic timp indelungat! Prahlad Jani, in varsta de 83 de ani, locuieste intr-o pestera, in apropriere de Templul Amba ji, si nu a consumat nici hrana, nici apa, de pe cand avea 7 ani. Ce l-ar putea determina pe un om sa se abtina de la hrana si apa atatia ani si, mai ales, cum se face ca este inca in viata?

Dl Jani sustine ca a plecat de acasa la varsta de sapte ani in cautarea unui secret sacru, cand a fost onorat de 3 zeite hinduse. Iata ce afirma: „Trei zeite mi s-au infatisat si mi-au cerut sa le urmez. Ma Kali, Ma Lakshmi, si ma Saraswati. Am acceptat, m-am pregatit, si am intrebat: „Dar cum ramane cu mancarea?” Zeitele mi-au atins, pe rand, buzele cu degetul si mi-au spus „Nu trebuie sa te mai ingrijesti de mancare vreodata”. Iata cum, incepand din acea zi, nu m-am mai atins de hrana sau de apa”.

Medicii l-au supus la numeroase teste

Suspectand ca este un escroc, specialistii l-au supus unor teste medicale amanuntite. Timp de trei saptamani, batranul a trecut prin mainile a numerosi medici, care l-au supus la tot felul de controale medicale. A fost internat in Spitalul Sterling din Ahmedabad, India. Tinut sub monitorizare video continua, batranul nu s-a atins de hrana sau de apa pe perioada celor 15 zile de internare. Pentru oricine altcineva, privarea de apa si de hrana timp de 15 zile ar fi insemnat moarte sigura.

Specialistii au fost total uluiti. „Suntem de parere ca organismul lui sadhu Prahlad Jani a suferit schimbari biologice permanente ca urmare a practicilor de meditatie si de yoga.”, a declarat dr. neurolog Sudhir Shah.


Specialistii din India pun aceasta minune pe seama celui de-al treilea ochi – Chakra Amrita – din moment ce vedele hinduse o descriu ca avand puterea de a infuza in organism un nectar celest datator de viata.

In plus, creierul barbatului de 83 de ani are varsta fiziologica a creierului unei persoane de 25 de ani. Practicile sale au schimbat in mod inexplicabil structura si modul de functionare a organismului sau, care nu mai are nevoie sa-si extraga energia din hrana si din alte surse fizice exterioare.

Sa fie oare posibil?

Totul suna incredibil, dar haide sa ne oprim sa reflectam o clipa asupra acestor lucruri. Pentru ce avem nevoie de fapt de mancare? Pentru a ne aproviziona cu minerale, care sunt alcatuite din particule, care sunt alcatuite din atomi, care sunt alcatuiti din quarci, care sunt alcatuite din super-corzi cosmice, care, la randul lor, fac parte din Campul Unificat sau Campul Super-Corzilor. La nivel fundamental, hrana nu reprezinta altceva decat corzi de energie cosmica in plina vibratie.Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mentorul spiritual care nu a consumat niciun fel de hrană în 75 de ani – fapt confirmat medical!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Un comentariu: