Posted by / luni, 27 iulie 2015 / No comments / , ,

Mergi desculț cu scopul de a vindeca organele vitalePublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Exista anumite puncte pe talpi si palme care sunt asociate cu toate organele vitale din organism. Prin stimularea acestor puncte, noi de fapt „masam” organele interne si astfel imbunatatim fluxul de energie care trece prin ele, devenind mult mai sanatosi si mai plini de viata.

Citeste mai jos cum poti stimula aceste puncte!

mersul descult are efecte foarte benefice pentru minte si corp

Cu mult timp in urma, oamenii obisnuiau sa umble descult pe pietre, iarba si nisip, prin urmare procesul de vindecare se desfasura in mod natural.

In corpurile noastre ruleaza bioelectricitate, care ofera energie tuturor organelor, facandu-le sa functioneza corect si in echilibru. Aceasta bioelectricitate curge prin reteaua meridianelor, care este similara cu fluxul sanguin.

Meridianele incepe de la fiecare deget al ambelor maini, se extinde prin corp si ajunge la varful degetelor de la picioare. Cand ai un flux bun de energie, toate organele primesc energia de care au nevoie pentru a functiona in parametrii optimi.

Problema apare atunci cand energia nu mai ajunge la acele organe. Lipsind energia din ele acestea se vor degrada incet, dar sigur, instaurandu-se astfel diversele boli.

Exista o serie de "intrerupatoare de circuit" pentru toate organele noastre vitale, acestea fiind de regula situate pe anumite parti ale corpului, insa de departe cele mai multe sunt situate pe talpi.

In cazul in care in urma investigatiilor medicale, ati descoperit ca aveti probleme la unul sau la mai multe organe interne, cred ca ar fi o decizie inteleapta sa incercati singuri sa activati aceste puncte, fie printr-un masaj, fie prin simplul mers pe jos, intrucat cel din urma (mersul pe jos – pe diverse suprafete) va atinge toate punctele esentiale plasate pe talpi.

In plus, pe langa mersul pe jos, masajul zilnic al talpilor poate face minuni. Faceti un masaj al talpilor, asa cum va descurcati fiecare ( nu trebuie sa fiti profesionisti), in fiecare dimineata, cate 5 minute pe fiecare talpa si va asigur ca veti observa in scurt timp efectele.

Cu ajutorul propriei presopuncturi, veti putea scapa de:

- problemele cu sinusurile

- problemele cu digestia

- stres

- lipsa de energie

- infectiile frecvente

- problemele cardiace

- tulburarile hormonale

Si asta nu este tot.....puteti vindeca foarte multe conditii de santate, trebuie doar sa urmariti "harta talpilor" asa cum este ilustrata mai sus si sa stimulati punctele asociate cu organele la care aveti probleme!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mergi desculț cu scopul de a vindeca organele vitale

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu