Posted by / vineri, 17 iulie 2015 / No comments / ,

De ce nu este bine să bem apă rece varaPublicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Stiu ca pare ciudat sa nu bem un pahar cu apa foarte rece, intr-o zi caniculara de vara, insa efectul pe care il produce asupra organismului nu este benefic. Da, va reduce instantaneu temperatura corpului, dar nu te va ajuta pe termen lung.

Organismul consuma mai multa energie pentru reglarea temperaturii corpului in loc sa absoarba nutrientii utili sau sa digere alimentele. Acest proces poate avea ca rezultat pierderi suplimentare de apa din organism.

apa rece dupa masa ingreuneaza digestia

Daca bei orice bautura rece dupa masa, proteinele nu se vor prelucra pe deplin in stomac si nu se vor descompune in aminoacizi. Acest obicei prost afecteaza, de asemenea, secretia crescuta de saliva, scaderea imunitatii, incetineste digestia si hidratarea organismului.

Bauturile foarte reci sunt capabile sa transforme grasimile in forma solida, facandu-le greu de procesat.

Despre Autor: Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului De ce nu este bine să bem apă rece vara

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu