Posted by / vineri, 24 iulie 2015 / No comments / ,

Cum să îți dai seama de o persoană după forma nasului!Publicitate
Un articol de Cristian Iacov

Stiai ca forma nasului iti poate dezvalui personalitatea? Acesta este un adevar si te asigur ca dupa ce vei citi acest articol iti va fi mult mai usor sa-ti dai seama ce fel de persoana este cea cu care intri in contact. Este o persoana agresiva sau calma, este o persoana rationala sau irationala....? Citeste mai jos si vei afla cu ce persoane ai de-a face in functie de forma nasului!

forma nasului unei persoane releva informatii interesante despre personalitatea acesteia

1.Nas carn

Acest tip de nas dezvaluie ca stai de vorba cu o persoana inspirata si cu bune abilitati organizatorice. Te asigur ca vei avea nevoie de acea persoana pe timp de criza. Persoanele care au aceasta forma a nasului nu intra niciodata in panica, sunt rationale si stiu foarte bine sa-si controleze emotiile.

2.Nas curbat

Persoanele care au acest nas sunt considerate a fi mari lideri. Nasul lor dezvaluie un caracter puternic, dar nu temperamental. Ele sunt moderate, nu impulsive in luarea deciziilor si au o mare capacitate de a interactiona cu ceilalti, avand reale abilitati de motivare.

3.Nas trupesc

Acest nas care este destul de ingust la baza dezvaluie o persoana care gandeste foarte repede si actioneaza pe masura. Sunt persoane inteligente care reactioneaza rapid. Pentru ca reactioneaza rapid, de cele mai multe ori sunt considerate a fi agresive. Acest tip de oameni sunt partenerii ideali si extrem de grijulii.

4.Nas alungit

Persoana cu acest tip de nas este foarte primitoare si pozitiva. In mod normal, oamenii grijulii se asteapta sa primeasca multa dragoste din partea prietenilor sau familiei. Le place sa experimenteze si sa exploreze lucruri noi si pot fi parteneri de incredere.

5.Nas drept

Persoana cu nasul drept, de obicei, alege propriul mod de viata si nu ii place sa urmeze alte persoane. Aceste persoane nu solicita o aprobare de la alte persoane si sunt considerate a fi rebele. Nu asculta niciodata parerile altora, mentinandu-si propriile convingeri.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum să îți dai seama de o persoană după forma nasului!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu