Posted by / vineri, 5 iunie 2015 / No comments / ,

Nu toată lumea are această linie în palmă - Aici puteți găsi ce înseamnă dacă o aveți!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Unii oameni au aceasta linie curbata sub degetul mijlociu si inelar. Aceasta linie mica, putin curbata, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe cand la alte persoane gasim doua linii mici separate. Este denumita cercul lui Venus, respectiv centura dragostei.

In cazul in care nu o ai, nu fi dezamagit, deoarece persoanele care o au sunt sensibile si sunt predispuse sa aiba probleme in dragoste. In cazul in care linia curbata inchide un cerc inseamna ca persoana in cauza va trece printr-o mare dezamagire in dragoste!

aceasta linie a palmei se intalneste foarte rar

Prin urmare, daca aveti un cerc este bine sa invatati din relatiile esuate. Daca liniile formeaza un semicerc inseamna ca persoana, in anumite perioade din timpul vietii, va avea dificultati in dragoste pe care insa le va depasi cu usurinta.

Daca ai mai multe linii care foarmeaza un semicerc, inseamna ca esti o persoana foarte sensibila si/sau cu o personalitate emotionala. Persoanele cu personalitate emotionala pot da dovada de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive si cu o creativitate deosebita.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nu toată lumea are această linie în palmă - Aici puteți găsi ce înseamnă dacă o aveți!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu