Posted by / luni, 18 mai 2015 / No comments / ,

Descoperă personalitatea după forma fețeiPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

In China, circula de curand o informatie potrivit careia, forma fetei fiecarui om in parte, poate decoperi personalitatea. Inca din Antichitate, chinezii credeau ca fata este expresia spiritului interior.

Desi datele de mai sus se considera a fi de moda veche, datorita faptului ca totul se bazeaza acum pe cercetari stiintifice, exista foarte multi care cred ca exista o legatura clara intre forma fetei si personalitatea fiecarui om.

Priveste imaginea de mai jos, vezi ce forma are fata ta si astfel iti vei descoperi personalitatea:

fiecare conformatie a fetei este asociata cu un tip de personalitate diferit

Fata Ovala

Aceasta forma a fetei este foarte des intalnita in cazul persoanelor foarte energice, cu o pofta de viata iesita din comun. Avand o fire foarte vesela, sunt o companie foarte placuta. Urasc sa stea intr-un loc pentru mai mult timp, adora natura si mai ales sa faca iesiri in cadrul natural.

Fata alungita

Persoanele care au aceasta forma a fetei sunt firi vulcanice si pasionale. Pot la fel de bine sa iubeasca din toata inima insa pot la fel de bine sa urasca cu tot sufletul. Atunci cand au o problema, in loc sa caute o solutie, aceste persoane construiesc o drama in mintea lor.

Fata rotunda

Fata rotunda dezvaluie persoanele sensibile, emotive si extrem de atente la orice detaliu. Aceste persoane observa totul si nu pierd nimic din vedere. De foarte multe ori timide, aceste persoane pot fi afectate si de cele mai mici lucruri. Sensibilitatea si atentia le ofera acestor persoane calitatea de a anticipa viitorul.

Fata patrata

Este posibil ca persoanele cu acesta forma a fetei sa fie dominante si uneori agresive. Au o minte ascutita, sunt foarte inteligente, au o gandire analitica si tocmai de aceea pot fi foarte decisive. Ambitioase din fire si cu o personalitate puternica, aceste persoane reusesc tot timpul ceea ce isi propun. Forma patrata a fetei este de obicei intalnita in randul persoanelor cu putere decizionala.

Fata in forma inimii

Persoanele care au fata in forma inimii sunt mari iubitoare de liniste si pace. Ele nu se simt deloc bine atunci cand se afla intr-un conflict. Sunt foarte bine organizate si se inteleg cu toata lumea. Sunt credincioase si fidele unei relatii, avand foarte mare grija de partenerii de viata.

Fata in forma diamantului

Aceasta forma a fetei este intalinta la persoanele care au nevoie de spatiu si libertate. Acestor persoane nu le place sa fie constranse, fiind foarte independente, iar cel mai important lucru pentru ele este sa-si traiasca viata si sa savureze clipa!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Descoperă personalitatea după forma feței

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu