Posted by / duminică, 24 mai 2015 / 3 Comments / ,

Un desen animat pentru copii ilustrează în detaliu modul de deschidere a celor 7 chakre!Publicitate
Un articol de Maya

Chakrele sunt vortexuri de energie, rotile energiei sau discurile care prezideaza anumite fluctuatii energetice in cadrul sufletului nostru.

Cei care lucreaza cu propriile energii sau cu energiile altora, stiu sa vindece trupul, mintea si sufletul - usile care deschid aceste energii sunt chakrele noastre. Noi calatorim prin universul interdimensional si nu tinem seama de normele de timp in care ne-am explorat chakrele in starea de meditatie.

un desen animat pentru copii furnizeaza detalii exacte despre deschiderea chakrelor

Orice problema in viata fie ca este de sanatate, dependenta, claritate mentala, furie, anxietate sociala sau orice experienta care iti o fera o dificultate, poate fi atribuita unei energii care blocheaza sau influenteaza unul sau mai multi centri.

Intr-un show TV numit "Avatar: The Last Airbender" un personaj incearca sa atinga potentialul sau spiritual, dar nu poate din cauza blocajelor emotionale si psihologice pe care le are.

El este apoi ghidat prin emotiile asociate cu cele 7 centre energetice ale corpului si ii este aratat cum sa le deschida pentru a atinge cea mai inalta stare.

Filmuletul de mai jos este unul extrem de interesant si simplu, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Este ceva inedit sa vedem o demonstratie de deschidere a chakrelor intr-un spectacol de desene animate! Priviti si va veti convinge....

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un desen animat pentru copii ilustrează în detaliu modul de deschidere a celor 7 chakre!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

3 comentarii:

  1. pe Maya o gasesti oriunde, e mai greu sa nu o gasesti pe Maya, e mai greu sa scapi de iluzie si sa vezi cine esti cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! Vremurile actuale sînt cele ale confuziei. Mulţi nu au puncte de reper şi se pierd în amănunte irelevante. La care se adaugă şi stările conflicuate din ce în ce mai alarmiste şi distructive. E foarte greu în aceste timpuri să te ţii pe drumul drept cînd de pe marginea drumului vin atît de mulţi neaveniţi ,pseudoştiutori cu sfaturi sau reţete prefabricate.Mulţi din semeni caută SEMNELE în afara lor,jaloanele de orientare văzute în zare ,dispar cînd ei se apropie,urmînd să răsară tocmai la un răsărit de soare distanţă şi aşa mereu să alerge ,obosind zi şi noapte,uitînd sau ignorînd ÎNNĂUNTRUL LOR !

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun articol, apreciez ca ai dat mai departe Maya :) Ce riscuri sunt la si dupa deschiderea tuturor chakrelor?

    RăspundețiȘtergere