Posted by / miercuri, 20 mai 2015 / No comments / ,

Chimioterapia ucide pacienții bolnavi de cancer de 4 ori mai repede!Publicitate
Un articol de Cristian Iacov

Oricat de optimista este viziunea ta asupra industriei cancerului, nu trebuie sa pierzi din vedere un aspect esential: avem de-a face, pana la urma, cu o industrie. Medicii, companiile farmaceutice, spitalele si multe alte parti interesate, incaseaza profituri substantiale de fiecare data cand un pacient se supune modelului conventional de tratament, care, de regula, implica injectarea de otravuri chimoterapeutice in organism, bombardarea acestuia cu radiatii ionizante, amputare – sau o combinatie barbara a acestor trei metode.

Aceasta asertiune nu este usor de digerat, mai ales de catre persoanele care au asistat neputincioase la moartea unui apropiat in urma unei forme conventionale de tratament al cancerului dar, in majoritatea cazurilor, aceste asa-zise tratamente pur si simplu NU functioneaza.

chimioterapia cauzeaza mai mult rau decat bine


Numeroase studii stiintifice ignorate sau musamalizate de catre complexul medico-industrial demonstreaza ca, in ciuda afirmatiilor industriei medicale, chimioterapia nu reprezinta un tratament eficient pentru cancer.

Dr. Hardin B. Jones, fost profesor de fizica medicala si fiziologie in cadrul Institutului Berkeley al Universitatii din California, in urma studiilor sale de peste 25 de ani asupra duratei de viata a pacientilor bolnavi de cancer, a ajuns la concluzia ca, in ciuda convingerii generale, chimioterapia nu are efect. Cercetatorul a asistat la moartea in conditii ingrozitoare a nenumarati pacienti de cancer carora li s-a administrat acest tratament, multi dintre ei decedand inaintea altor pacienti care au refuzat orice forma de tratament medical.

In urma unor investigatii mai amanuntite, un alt doctor renumit ,Dr. Jones, a descoperit ca pacientii bolnavi de cancer care au fost supusi chimioterapiei au murit, in multe cazuri, mai repede decat aceia care au ignorat sfaturile medicilor curanti si nu au urmat aceasta forma de tratament. Ulterior analizarii atente a datelor, Dr. Jones a dezvaluit faptul ca industria conventionala a cancerului nu vrea ca lumea sa afle de sumele exorbitante care se incaseaza de pe urma acestor tratamente.

„Persoanele care au refuzat tratamentul au supravietuit, in medie, 12 ani si 6 luni”, a afirmat Dr. Jones cu privire la rezultatele cercetarilor sale, care au fost publicate in revista "Transactions of the New York Academy of Sciences". „Cei care au urmat alte forme de tratament au supravietuit, in medie, doar 3 ani.”

Asadar, pacientii bolnavi de cancer mamar, care au refuzat terapiile conventionale au trait de patru ori mai mult decat cei care s-au supus acestui sistem! 

Ai prins ideea?

Respingerea tratamentelor conventionale pentru cancer, fara a recurge la nicio alta forma de terapie a avut ca efect o durata de viata de patru ori mai mare comparativ cu media de viata a pacientilor care au acceptat tratamentul conventional. Mijloacele mass-media centrale nu vor reproduce niciodata aceste informatii, deoarece singurul lor interes este acela de a propaga mitul conform caruia pacientii de cancer depind de administrarea de otravuri pentru a supravietui si a „se vindeca”.

Studiul desfasurat de Dr. Jones a demonstrat, de asemenea, ca acelasi lucru este valabil si pentru cazurile de cancer mamar. Femeile cu cancer mamar care au refuzat chimioterapia, terapia prin iradiere si interventiile chirurgicale, alegand in schimb sa nu primeasca nicio forma de tratament, au supravietuit, de asemenea, de patru ori mai mult decat femeile care s-au supus operatiilor chirurgicale sau otravirii cu chimicale.

Dupa cum s-a recunoscut in urma unui studiu publicat in revista "Clinical Oncology" (Oncologia clinica) in anul 2004, chimioterapia este eficienta numai in aproximativ 2% din toate cazurile de cancer. Iar aceste concluzii se bazeaza pe criteriile ratei medii standardizate de supravietuire de cinci ani, care nici pe departe nu indica inspre o vindecare propriu-zisa – desi reprezentantii oficiali din industria medicala contrazic acest lucru.

Un studiu izolat publicat in Journal of the American Medical Association (Revista Asociatiei Medicilor din America) in anul 1979 a relevat faptul ca multe dintre procedurile uzuale de diagnosticare si tratament ale cancerului mamar, din care o mare parte sunt folosite inca in prezent, nu au avut niciun impact cu privire la reducerea frecventei de aparitie a cancerului mamar, respectiv la cresterea sperantei de viata a pacientilor de cancer mamar.

Alte doua studii, unul desfasurat in Israel si publicat in 1978, iar celalalt desfasurat in Regatul Unit si publicat in revista The Lancet in anul 1980, au desprins concluzii similare.

Per ansamblu, rata de supravietuire a pacientilor bolnavi de cancer mamar primar nu s-a imbunatatit in ultimii 10 ani, in ciuda frecventei tot mai mari de folosirea a chimioterapiei multiple in tratamentul metastazei”, explica studiul din revista, intitulat „Ineficienta chimioterapiei in prelungirea sperantei de viata in cadrul unui grup de pacienti cu cancer mamar metastazat”.

„In plus, nu s-au inregistrat cresteri ale ratei de supravietuire in cazurile de cancer primar metastazat, aceasta fiind chiar afectata negativ in randul pacientilor supusi chimioterapiei.”

Tratamentele naturiste pentru cancer sunt, astfel, cea mai buna optiune in cazul aparitiei acestei boli groaznice.

Este important de stiut faptul ca exista si optiuni naturiste de tratare a cancerului. Astfel, decat sa te supui tratamentelor conventionale sau sa nu urmezi nicio forma de terapie, nu ar strica sa acorzi o sansa si remediilor naturiste in lupta cu aceasta boala.

Iata mai jos cateva dovezi ale eficientei tratamentelor naturale, unul chiar din Romania :

http://www.secretele.com/2015/02/o-femeie-din-suceava-s-vindecat-de.html

http://www.secretele.com/2014/09/medicii-sunt-socati-un-barbat.html

http://www.secretele.com/2015/01/intreaga-lume-medicala-este-uimita-un.htmlAcest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chimioterapia ucide pacienții bolnavi de cancer de 4 ori mai repede!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu