Posted by / marți, 21 aprilie 2015 / No comments / ,

Detoxifierea ficatului cu sevă de mesteacăn a uimit întreaga lume medicalăPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Mesteacanul sau Arborele Vietii, este originar din Siberia, insa creste si in tara noastra, in special in zonele de deal si campie.

Seva de mesteacan este destul de recunoscuta pentru capacitatile sale deosebite de vindecare a diverselor conditii de sanatate, conditii testate de-a lungul timpului prin numeroase studii medicale.

Una dintre cele mai importante proprietati ale sevei de mesteacan este eliminarea eficienta a substantelor toxice din ficat, aceste proprietati fiind cunoscute si apreciate in Europa, inca din secolul al XIII-lea.

Seva de mesteacan este ideala pentru persoanele care : consuma alimente procesate, consuma frecvent alcool, trec printr-o perioada de stres, fumeaza excesiv dar si pentru persoanele care isi administreaza medicamente regulat.

seva de mesteacan este un excelent detoxifiant al ficatului

Seva de mesteacan este o veritabila apa vie, naturala, care curge prin arborele de mesteacan, primavara, fiind una dintre putinele ingrediente capabile sa directioneze doua sisteme de curatare si de purificare majore ale organismului, in acelasi timp.

Acest elixir al sanatati este 100% natural si fiecare componenta a lui indeplineste o functie importanta benefica organismului uman.

Seva in stare pura este un lichid siropos usor dulce, care se poate bea cu mare placere.

Cum detoxifiem ficatul cu ajutorul sevei de mesteacan:

In fiecare dimineata, inainte de micul dejun, pe stomacul gol, se consuma 200 de ml de seva de mesteacan.

Acest tratament trebuie urmat zilnic, timp de 2 saptamani. In total veti avea nevoie de aproape 3 litri de seva de mesteacan.

Dupa scurgerea celor 2 saptamani, efectele tratamentului ar trebui sa se faca resimtite.

Printre deseurile pe care seva de mesteacan le va elimina se numara : toxinele din alcool, pe care ficatul nu le poate procesa, grasimile saturate, colorantul alimentar, aditivii, pesticidele, resturile de alimente procesate industrial, conservantii si multe alte toxine ce se regasesc in organism.

Seva de mesteacan se poate gasi la orice magazin ce comercializeaza produse naturale.

Pe langa detoxifierea ficatului, utilizarea acestui remediu te va ajuta sa pierzi in greutate! De ce?

Pentru ca, in timpul tratamentului, organismul va elimina deseurile si astfel arderea grasimilor va fi cu mult imbunatatita. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, un organism blocat de deseuri opreste arderea grasimilor care se vor depune pe diverse zone ale corpului.

Totodata, remediul de mai sus te va ajuta si la o curatare a rinichilor. Deseurile ce vor fi eliminate si pe care rinichii nu au capacitatea sa le elimine sunt : excesul de sare, acidul uric, fosfati, anumite medicamente, uree si amoniac.

Nu mai sta pe ganduri, fa-ti o detoxifiere a organismului cu seva de mesteacan si viata ta se va schimba!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Detoxifierea ficatului cu sevă de mesteacăn a uimit întreaga lume medicală

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu