Posted by / duminică, 19 aprilie 2015 / No comments / ,

Descoperă personalitatea după forma unghiilor!Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

De-a lungul secolelor, au existat diferite moduri pentru a defini personalitatea cuiva. Tot timpul am fost interesati sa stim cat mai multe despre persoanele ce se afla in preajma noastra. Aceste teorii se refera de obicei la anumite parti ale corpului. Unii cred ca marimea si forma unghiilor pot defini caracterul persoanelor.

Aceasta teorie a aparut pentru prima data in Asia, raspandindu-se destul de rapid si in Europa.

Totul depinde in primul rand de modul in care vei citi acest articol, precum si de increderea pe care o ai in astfel de teste. Este clar ca asemanari intre oameni exista, iar din aceste asemanari putem generaliza caracteristicile mai multor tipuri de oameni.

Aici puteti gasi mai multe asemanari socante intre oameni fara grade de rudenie: http://www.secretele.com/2014/07/asemanari-socante-intre-oameni-fara.html

In "cel mai rau caz" ai sa te deconectezi putin de la problemele de zi cu zi, iti vei descreti fruntea, poate pe fata ta va aparea chiar si un zambet, astfel si acest rezultat va fi o "reusita" pentru mine!

forma unghiilor dezvaluie detalii foarte exacte despre personalitate


Priveste poza de mai sus, gaseste forma unghiilor care ti se potriveste si descopera caracteristicile atribuite fiecarei forme de unghii.

Interpretare:

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 1 – Esti intotdeauna calculat si precis in ceea ce faci, ai un caracter puternic, o imaginatie bogata si esti plin de creativitate. Interactionezi foarte usor cu persoanele din jur.

Daca ai forma unghiei lata asemanatoare cu cea de la nr. 2 – Un teoretician innascut ce nu suporta minciuna si extrem de sincer. Acest tip de oameni nu prea fac greseli, spun mereu adevarul si sunt cele mai bune persoane de la care poti primi sfaturi.

Daca ai unghia asemanatoare formei unui ou, exact cum sunt cele de la nr. 3 sau 4 – Esti in general o persoana relaxata, cu o gandire pozitiva. Persoanele cu aceasta forma a unghiilor traiesc intr-un anumit ritm din care nu poti sa le scoti orice ai face. Nu bagi in seama problemele mici ceea ce te face sa fi mereu inconjurat de foarte multi prieteni.

Daca ai forma unghiei patrata asemanatoare cu cea de la nr. 5 – Esti un liderul absolut cu mult curaj si foarte iscusit. Ai o personalitate puternica, si asta o poate observa oricine. Cu toate acestea in preajma apropiatilor esti mult mai intelegator si maleabil.

Daca forma unghiei este asemanatoare unui triunghi cum o regasim la nr. 6 sau 7 – Esti o persoana foarte inteligenta, perfectionista, inovatoare si originala. Acest tip de unghii sunt cele mai intalnite in randul geniilor. Majoritatea oamenilor sunt fascinati de acest tip de persoane.

Daca ai forma unghiei asemanatoare unei migdale, cum o regasim la nr. 8 – Esti o persoana loiala si prietenoasa, cu un aspect fizic placut, atragand mereu admiratia celor din jur. Acest tip de unghii le poseda persoanele care sunt foarte amabile, care stiu sa stea in „banca” lor. Majoritatea oamenilor se bucura de compania lor, datorita dragostei pe care o emana si a modului prin care rezolva problemele.

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 9 – Esti o persoana cu o foarte buna viziune si cu o intuitie extraordinara. Aceste persoane gandesc intotdeauna pe termen lung si privesc orice problema in ansamblu. Sunt destul de calculate, gandesc pozitiv si inspira incredere. Acest tip de persoane sunt cele care pot porni intotdeauna o afacere de succes.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Descoperă personalitatea după forma unghiilor!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu