Posted by / marți, 10 februarie 2015 / No comments / ,

Turmericul surclasează cu mult efectele ibuprofenuluiPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Marea noastra majoritate ne confruntam periodic cu diverse dureri. Fie ca sunt dureri de cap, dureri de spate, dureri ale incheieturilor, noi ne grabim sa ne indopam cu diverse medicamente care contin ibuprofen pentru a ne alina durerile. Iata ca de azi inainte nu va mai trebui sa facem asta!

Rezolvarea vine de la utilizarea turmericului in tratamentul durerilor si asta intr-un mod cat mai natural.

Acest ingredient nemaipomenit pe care il aveti in bucatarie s-a dovedit a fi un remediu uimitor impotriva durerilor, datorita proprietatilor sale binecunoscute cu efecte analgezice, anti-inflamatoare identice cu efectele ibuprofenului.

Citeste in continuare beneficiile turmericului fata de ibuprofen!

turmericul poseda proprietati analgezice puternice

Intr-un studiu clinic al „ The Journal of Alternative and Complementary Medicine”, au fost studiati 109 pacienti cu dureri frecvente ale capului, cu artrite ale genunchilor precum si cu alte probleme de sanatate, si au fost impartite arbitrar in două jumatati.

Primul grup a primit o doza de 800 mg de ibuprofen, in timp ce grupului celuilalt i s-a administrat 2.000 mg de turmeric. Pe parcursul derularii studiului li s-au administrat doze portionate fiecarui grup, in mod constant, timp de 6 saptamani. In tot acest timp, subiectii au fost supusi la diverse activitati care sa le solicite organismul, in special zonele dureroase. Dupa scurgerea celor 6 saptamani, s-a constatat faptul ca subiectii carora li s-a administrat turmeric, au avut rezultate mult mai bune in fata testelor la care au fost supusi, ei raportand ca de fiecare data cand li se administra turmeric, durerile dispareau.

Pe langa efectele analgezice superioare ibuprofenului, turmericul este superior si datorita faptului ca nu are efecte adverse ca ibuprofenul cum ar fi : dureri de stomac, eruptii cutanate si alte efecte de genul acesta.

Turmericul este mult mai sigur decat Ibuprofenul!

Unele dintre cele mai periculoase efecte secundare ale utilizarii ibuprofenului ar fi : infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral.

Mai mult decat atat, chiar producatorul inscriptioneaza pe prospect impactul nefavorabil, mai putin frecvent, cum ar fi : insuficienta renala si sangerari fatale in stomac.

Acum va intreb – Oare veti mai utiliza de acum inainte ibuprofen, avand in vedere ca aveti la indemana un ingredient natural care are efecte mult mai bune impotriva durerilor?

Cum imi administrez turmeric pentru a-mi alina durerile :

- Se poate administra ca atare, sublingual, ½ lingurita de 3 ori pe zi.

- Daca nu suportati gustul intens, adaugati ½ lingurita la un pahar mic de suc, fie de morcovi, fie de mar,portocale....etc)

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Turmericul surclasează cu mult efectele ibuprofenului

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu