Posted by / miercuri, 25 februarie 2015 / No comments / ,

Test: Degetul de la mâna dreaptă îți dezvăluie comportamentul atunci când ești într-o relațiePublicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Amprenta pe care o avem este unica. Se spune ca nu exista doua persoane care sa aiba aceeasi amprenta. Referitor la acest fapt, citind diverse carti, am gasit un test destul de interesant, un test care ne descopera comportamentul nostru atunci cand ne aflam intr-o relatie cu o persoana de sex opus. Pentru a parcurge testul nu aveti nevoie decat de propria amprenta proiectata pe o coala de hartie.

Conceperea acestui test a foat realizata de un medic psiholog japonez, care a colectat amprentele a 50.000 de oameni. Dupa ce a analizat personalitatea subiectilor, in special, a opiniilor cu privire la "iubire" si a conceptiilor despre relatiile dintre sexe, a ajuns sa imparta amprentele in 8 categorii. Se spune ca precizia acestui test este de 90%.

Daca sunteti interesati de acest test, puteti sa va comparati amprenta degetului mare de la mana dreapta cu una dintre amprentele ce se regasesc in imaginea de mai jos:

aspectul amprentei digitale dezvalui informatii interesante despre comportamentul in relatia de cuplu

A. Reflecta o loialitate puternica fata de iubita/iubitul dumneavoastra. Sunteti gentili si amabili, dar sunteti un pic lipsiti de entuziasm.

B. Aceasta amprenta dezvaluie faptul ca sunteti o persoana cu o relatie instabila. Odata ce ati gasit o alta persoana fata de care v-ati simtit atras, ati deveni imediat interesat de ea, pentru ca mereu va place sentimentul de prospetime.

C. Cand sunteti intr-o relatie cu o persoana de sex opus, aveti intotdeauna rolul pasiv si asteptati ca deciziile importante sa fie luate de persoana opusa si nu de dumneavoastra.

D. Aveti nevoie de mult timp pentru a observa comportamentul partenerului. De indata ce ati descoperit ca nu va potriviti, veti renunta imediat. Cu toate acestea, este greu pentru dumneavoastra sa uitati trecutul si sa mergeti mai departe.

E. Sunteti o persoana romantica. Odata ajunsa intr-o relatie, mintea dumneavoatra va fi plina de fantezie si imaginatie despre aceasta noua dragoste.

F. Sunteti persoana care isi pastreaza mereu creierul treaz atunci cand intra intr-o relatie. Nu vreti sa stati cu partenerul tot timpul, si nu vreti ca partenerul sa va impuna sa petreceti tot timpul impreuna. Persoanele cu acest tip de amprenta sunt intotdeauna in cautarea unei relatii stabile care poate dura pentru totdeauna.

G. Sunteti in asteptarea unei relatii romatice, dar nu excelati la capitolul exprimare. Drept rezultat, ati pierdut foarte multe oportunitati.

H. Persoanele cu acest tip de amprenta sau cele care nu si-o regasesc in cele opt, au experimentat multe relatii esuate, pentru ca intotdeauna si-au urmat mintea si nu au luat in considerare sentimentele altora.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Test: Degetul de la mâna dreaptă îți dezvăluie comportamentul atunci când ești într-o relație

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu