Posted by / marți, 3 februarie 2015 / No comments / ,

Ce tip de sânge are cel mai mare risc de a dezvolta cancerPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Oamenii de stiinta americani au descoperit in urma cercetarilor efectuate pe parcursul mai multor ani, care tip de sange este cel mai predispus la aparitia bolilor de inima.

Studiul efectuat a inclus 50.000 de participanti din nord-vestul Iranului, iar cercetarea s-a derulat pe o perioada de sapte ani.

nu toate grupele sanguine prezinta acelasi risc de cancer


In urma analizelor s-a demonstrat faptul ca persoanele cu grupele sanguine A, B si AB au un risc mediu de 9% mai mare de deces din cauza problemelor de sanatate diverse decat cei cu grupa de sange 0.

Respondentii din primul grup au avut un risc mediu cu 15% mai mare de deces din cauza bolilor de inima decat colegii lor cu grupa de sange 0.

Pe langa rezultatele mai sus amintite, s-a mai constatat ca participantii cu grupele de sange A, B sau AB au avut un risc mediu cu 55% mai mare de deces datorita cancerului la stomac, in comparatie cu cei cu tipul de sange 0.

Oamenii de stiinta au tinut sa sublinieze ca rezultatele nu au fost afectat de factori cum ar fi varsta, fumatul, sexul, statutul socio-economic sau originea etnica

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce tip de sânge are cel mai mare risc de a dezvolta cancer

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu