Posted by / sâmbătă, 3 ianuarie 2015 / No comments / ,

Evoluția conștiinței: Cum să experimentezi dimensiunilePublicitate
"Sufletul vostru si fiecare celula a corpului vostru a fost dintotdeauna multidimensionale, doar constiinta voastra a fost instruita sa traiasca in limitele si restrictiile matricei tridimensionale." - Aurora Ray

Ar trebuie sa nu va surprinda ca exista lucruri in aceasta lume pe care nu le putem vedea. Aerul exista, dar nu il vedem. Razele ultraviolete exista, dar nu le vedem. Gandurile si sentimentele exista, dar nici pe ele nu le vedem.

Cand ne gandim la realitatea noastra externa pe baza acestor termeni, este mai usor sa intelegem teoria ca existam simultan in realitati multi-dimensionale. Doar ca nu le putem vedea nu inseamna ca nu sunt acolo sau nu se intampla.

Experienta acestor dimensiuni diferite, este una care merge mana in mana cu schimbarea in constiinta, cu care se confruntata multi oameni de ceva timp. In timp ce explicatiile stintifice pentru aceste experiente sunt un pic tulbure si nedefinite, exista incontestabil noi dezvaluiri cu privire la subiectul care se intampla nu numai la nivel personal ci si la un nivel stintific.


Eileen Seiler spune in cartea ei (Multi-Dimensional You: Exploring Energetic Evolution) - "Stiinta se apropie sa se documenteze de efectele altor realitati dimensionale. Chiar si cu cele mai bune tehnologii in ziua de astazi, stiinta poate observa numai efecte, nu realitatea in sine."

racordarea constiintei la vibratia universala iti ofera deschidere catre alte dimensiuni


Multi dintere noi s-au confruntat cu o schimbare in constiinta si constienta, prin urmare experienta de a-ti simti propia ta constiinta pe mai multe niveluri sau dimensiuni.

Prin explorarea lumilor noastre interioare si impartasirea povestilor noastre personale de transformare ale constintei, poate putem compara notele si sa oferim mai mult sens a ceea ce inseamana sa fi finta multi-dimensionala.

"Sunteti din ce in ce o noua specie. Vibratiile din jurul vostru sunt in crestere si aveti toate ajustarile catre a accesa marile dimensiuni dimensionale (constient si inconstient). Fara gradul de constientizare al acestui proces, te vei putea simti pierdut, coplesit si fara speranta. Cu schimbarea constiintei, poti prospera precum si ca sa iti creezi viitorul." - Elaine Seiler

In primul rand trebuie sa exploram ceea ce diferite dimensiuni sunt si cum putem sa le identificam. A treia dimensiune este lumea fizica/materiala, ceea ce poate fi vazut si atins. Este cea mai densa dintre toate dimensiunile si de aceea energia apare sub forma solida. In ceea ce priveste corpul nostru fizic, modul in care putem vedea aceasta lume este prin ochii nostri. Din moment ce ochii nostri exista in cea de a treia dimensiune, inseamna ca sunt un lucru fizic care poate fi vazut si atins. Ei pot vedea doar proprietatile celei de a treia dimensiune sau "entitatile".

De exemplu, putem vedea doar culorile care sunt existente in aceasta dimensiune, dar aceasta este doar o fractiune de culori care exista. Gandurile si ideile sunt roprietatile celei de a patra dimensiune, unde "ego-ul" nostru exista. In aceasta dimensiune lucrurile sunt etichetate: bine sau rau, corect sau gresit.

Deoarece majoritatea oamenilor exista in aceste doua dimensiuni, aflam ca multi judeca si compara lucrurile in 3D. 5d este cea mai noua dimensiune care este disponibila pentru noi si este dimensiunea unde oamenii pot simti si experimenta la nivel energetic.

Toate aceste dimensiuni, 3d, 4d, 5d sunt acum disponibile pentru a le experinmenta, dar trebuie un anumit nivel sau practica ori "sa iti cresti vibratia" pentru a putea experimenta pe deplin.

Cu toate acestea, prin schimbarea atentiei noastre, suntem capabili sa experimentam si sa "simtim" 3d, 4d, 5d sau o combinatie a celor trei, in functie de nivelul constiintei.

In cazul in care o persoana este foarte mul indentificata cu a treia dimensiune, explicarea conceptului 5d ar fi inutil. Experienta unei stari mai mari vibrationale nu se poate invata ci numai simti. Chiar daca a experimentat aceasta experienta si nu a constientizat, nu va sti cu adevarat experienta.

Veti intalni oameni care par complet cufundati in lumea fizica, care nu cred in nimic si ei nu pot vedea litearmente "atingerea" sau s-ar putea sa intalniti oameni care au experimentat lucruri cum ar fi calatoriile astrale si poate mai deschisi catre alte dimensiuni.

Mintea poate vedea si intelge doar pentru ce a fost pregatita, asa ca atunci cand aplicam catre alte persoanepe care le intalnim, vom observa ca nimeni nu este rau intentionat in felul in care ei inteleg lumea.

Suntem toti pe drumul cel bun si numai timpul poate spune cand toti vom experimenta a cincea dimensiune, iar evolutia constiintei se va dovedi de a fi dincolo de orice. Din punctul meu de vedere o experienta pe care nu o "simti" nu poate fi intelease cu adevarat.

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Evoluția conștiinței: Cum să experimentezi dimensiunile

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu