Posted by / marți, 16 decembrie 2014 / No comments / ,

Tratează simptomele gripei și răcelii cu un truc simpluUn articol de Cristian Iacov

Raceala si gripa pot fi intr-adevar enervante in sezonul rece. Sunt sigur ca nu exista doar o singura persoana care sa nu fie deranjata de nas infundat sau de sentimentul de greutate la cap. Datorita acestor afirmatii vreau sa va ajut si sa va fac sa incercati aceasta metoda alternativa de ameliorare a simptomelor gripei si racelii.

iti poti desfunda nasul prin presopunctura si masaj terapeutic


Tot ce trebuie sa faceti este sa masati anumite puncte de pe fata voastra astfel:

Punctul 1: Localizati zona dintre sprancene. Apasati cu degetul mare si mentineti presiunea timp de aproximativ un minut.

Punctul 2: Atingeti tamplele, sau punctele situate la 2 cm din exteriorul sprancenelor, facand o presiune moderata in acelasi timp.

Punctul 3: Localizati punctele care sunt situate simetric langa coltul interior al ochilor. Maseaza ambele puncte in acelasi timp.

Folosind varful degetului, apasati fiecare punct timp de 1 minut. Presiunea trebuie sa fie suficient de ferma, astfel incat sa puteti simti o oarecare imbunatatire, dar fiti atenti, nu trebuie sa simtiti durere. Puteti masa aceste puncte, fie in sensul acelor de ceasornic sau invers dar nu trebuie facut in ambele sensuri deodata. Atata timp cat se aplica o presiune corecta, veti aduce o infuzie de sange punctelor cheie de pe fata, fapt ce va conduce la o ameliorare a simptomelor suparatoare provocate de raceala sau gripa.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tratează simptomele gripei și răcelii cu un truc simplu

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu