Posted by / sâmbătă, 6 decembrie 2014 / No comments / ,

Sucul de lămâie ar putea salva 100 de mii de vieți în fiecare anPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

In timp ce miliarde de dolari sunt turnati in cercetare si dezvoltare de droguri farmaceutice, varul umil a fost dovedit faptul ca poate atenua si chiar vindeca boli care determina milioane de suferinte si sute de mii de decese in fiecare an in intreaga lume.

„Varul” este cel mai bine stiut pentru adaugarea lui la diverse prajituri sau ceaiuri, dar ai stiut oare ca are proprietati de vindecare remarcabile?

O multitudine impresionanta de cercetari facute pe sucul de lamaie indica faptul ca acesta ar putea fie sa vindece, fie sa accelereze procesul de vindecare dintr-o varietate de boli care pot pune in pericol viata, printre care:

sucul de lamaie poate chiar salva vieti


Siclemie (SCA): Siclemia afecteaza aproximativ 95.000 de americani anual si este diagnosticata la 1 din fiecare 500.000 de nasteri la afro-american. O tulburare de coagulare ereditara, siclemia se caracterizeaza printr-o anomalie a moleculei purtatoare de oxigen a hemoglobinei din celulele rosii din sange. Un studiu clinic pe sucul de lamaie a fost descoperit recent, pentru a reduce episoadele dureroase (50.0% interventie suc de lamaie versus control 92,7%); boala febrila (46,6% interventie suc de lamaie versus control 87,3%) si rata de admitere spital (3,4% interventie suc de lamaie versus control 34,5%) pentru siclemie la copii.

Malaria: Malaria este o boala parazitara, in urma careia din estimarile facute, conduce la 660.000 de decese in fiecare an. O gama larga de medicamente foarte toxice sunt folosite pentru a trata boala, in timp ce un studiu recent a constatat ca sucul de lamaie ajuta foarte mult la eradicarea bolii mai ales atunci cand este combinata cu terapia standard de tratament cu medicamente. Astefl s-a ajuns la concluzia ca :" Sucul de lamaie cand este utilizat cu medicamentele anti-malarie adecvate poate accelera procesul de vindecare in cazul unei malarii necomplicate".

Agenti bacterieni din alimente: Un studiu recent a constatat alimentele care contin in mod natural agenti patogeni, ar putea fi complet dezinfectate cu suc de lamaie. Atat Vibrio parahaemolyticus cat si Salmonella (doua cauze frecvente de intoxicatii alimentare) au fost toate reduse sub limitele de detectie prin adaugarea de suc de lamaie.

Apa de dezinfectare: Sucul de lamaie a fost gasit pentru a spori dezinfectarea apei, prin uciderea norovirus, precum si a E-coli. Sucul de lamaie a reusit sa ucida si agentul patogen al holerei, care se crede a afecta intre 3-5,000,000 oameni conducand la aproximativ 100,000-130,000 de decese pe an incepand cu anul 2010.

Uciderea cancerului pancreatic: cancerul pancreatic este un tip de cancer destul de dificil de tratat. S-a constatat faptul ca sucul de lamaie poate induce moartea celulelor programate in celulele cancerului de pancreas.

Renuntarea la fumat : Probabil cauza cea frecventa de deces pe planeta,fumatul, poate fi eliminat cu ajutorul acestui suc. Un studiu clinic a comparat guma de nicotina cu sucul de lamaie. In urma studiului s-a constatat ca sucul de lamaie este la fel de eficient, avand un efect remarcabil asemanator gumei de nicotina.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sucul de lămâie ar putea salva 100 de mii de vieți în fiecare an

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu