Posted by / sâmbătă, 6 decembrie 2014 / 2 Comments / ,

Ne plănuim viața înainte de a ne naște?Publicitate
Multi oameni cred ca reincarnarea nu poate exista pentru ca nu isi amintesc trecutul lor. Nu avem detaliile, dar avem anumite informatii cheie cu privire la cine suntem. Tipul de muzica care ne place, oamenii de care suntem atrasi, alimentele care ne plac, imbracamintea pe care o purtam - anumite perioade ale istoriei in care ne regasim. Acestea sunt indicii.

Toate studiile referitore la cilul de viata si moarte pentru a re-naste spun acelasi lucru. Totul incepe cu Planul de pre-nastere. Ai stabilit acest plan cu un consiliu. Unii oameni numesc acest consiliu - cei batrani sau cei intelepti. Ele sunt fiinte foarte vechi care stiu lucruri. Te-ai intalnit cu ei, impreuna cu ghizii tai spirituali. Ai discutat viata inainte de tine si date despre alegerea unei vieti in functie de perioada in care te vei reincarna. Ca si exemplu: ai de ales in a fi un artist sau un samurai in Japonia. Tu alegi totul, inclusiv parintii. Dupa ce ai facut aceste alegeri, sarcina incepe cu planificarea tuturor lucrurilor pe care doresti sa le experimentezi in viata viitoare. Experienta nu este sigurul lucru pe care il cautam; avem obiective pentru a face fata provocarilor si a le putea depasi. Unii doresc sa invete rabdarea sau sa depaseasca gelozia. Multi oameni au dezbatut aceasta teorie pentru a putea clarifica karma. Pentru mine, curatirea karmei, inseamana pur si simplu crearea unui echilibru. Exista cateva lucruri, cum ar fi vindecarea, contrastul si vindecarea credintelor false. In cazul in care planul nostru de viata este creat, ghidurile noastre spirituale sunt acolo cu noi creand ceea ce descrie Robert Schwartz ca fiind diagrama. O diagrama este planul, dar cu liberul arbitru incorporat in ea. Deasemenea, ghizii nostri creaza sincronizarile din viata noastra pentru a declansa anumite lucruri in noi si sa ne calauzeasca pe cea mai buna cale, pentru a putea sa te atingem obiectivele. Dupa ce planul se afla la locul lui, ne nastem si uitam planul.

se speculeaza ca existenta ne-ar fi predestinata, dar ca liberul arbitru ne permite sa ne schimbam destinul


De ce uitam?

"Tu inchizi ochii la trecut si ii redeschizi la o noua experienta. Puteti obtine o crestere mai mare daca uitati" - Teal Swan

"Nu ar fi un test daca ati sti raspunsurile" - Dolores Cannon

Uitarea este o parte integrata in acest ciclu. Este adevarat ca ajungem sa ne cunoastem si sa ne traim pe deplin viata actuala in care traim. Noi traim in timpul amintirilor si multi dintre noi isi aduc aminte cine sunt si de ce au venit pe acest Pamant in acest moment. Cei care nu si-au trezit pe deplin abilitatile, dar doresc sa aiba o imagine clara a ceea ce sunt si de ce sunt aici, sa caute oameni care au o frecventa ridicata si se poate conecta pentru a putea accesa acest tip de informatii.

Cum planul pre-nasterii afecteaza legile atractiei si manifestarii?

Planul pre-nastere este situat la locul lui, dar liberul arbitru ne ofera posibilitatea de a crea realitatea in care alegem sa traim. Exista anumite lucruri care sunt menite sa le experimentam si din aceasta cauza, cred ca unele lucruri sunt in afara controlului nostru. De exemplu: daca sunteti destinati pentru a experimenta o anumita boala sau suferinta, veti manifesta aceasta boala. Daca sunteti meniti sa experimentati o relatie negativa, veti atrage acea persoana negativa in viata ta. Poti sa consideri ca este vorba de Legea Atractiei, dar nu e ceva de care esti deplin constient, deoarece l-ai planificat inainte sa te nasti si va fi greu sa-i transmiti. Sunt multi oameni care stiu legile atractiei, cum sa isi manifeste lucruri pozitive si o vibratie ridicata, dar atunci cand ceva negativ intervine in viata lor - nu pot sa inteleaga cum au atras acel lucru negativ in viata lor. Cand se intampla asa ceva - totul este determinat de de planul pre-nasterii. E o lectie de invatat, o experienta pentru a creste, vindecare sau echilibru.

Sunt vietile anterioare relevante in aceasta viata?

Uneori, vindecarea trebuie sa aiba loc de la lucruri care au avut loc in vietile trecute.
"Meher Baba este destul de clar si poate nu este pe gustul multor oameni, un pic inspaimantator in aceasta privinta. Exista un zid intre constiinta vietii prezente si inregistrarile stocate pe durata vietii anterioare. Este un bun motiv deoarece varietatea si puterea acestor inregistrari ale vietii anterioare este foarte variata si complexa in cele mai multe cazuri. Aceasta viata este cu mult peste ce este aici si daca dintr-o data ne-am sparge zidul de protectie si toate aceste lucruri ar iesi - noi ca indivizi nu am fi destul de puternici pentru a putea intelege toate aceste lucruri intr-un singur moment. El afirma ca nu e bine sa manipulezi acest zid de protectie, referindu-se la oamenii care au propria lor curiozitate despre vietile anterioare"
Don E. Stevens – Disciple of Meher Baba (In Another Life: Reincarnation in America Documentary)
Stiind despre vietile tale anterioare poti serios sa fi afectat mental si emotional.

Jucarea rolurilor

Cu fiecare reancarnare jucam un rol. Rolul nostru este ales cu ajutorul ghizilor spirituali si al consiliului inainte de a ne naste. Noi vom juca multe roluri. Intr-o viata, veti alege sa fiti ucis, in alta voluntar in a fi criminal. Lista rolurilor este vasta si foate complexa. Aceasta informatie este foarte grea pentru multi oameni, dar cu timpul totul va avea sens. Noi venim pe Pamant din mai multe motive, dar unul mare este pentru cresterea sufletului. Cresterea sufletului este un proces lent, deoarece este un lucru spre divinitate. Pentru ca suntem capabili sa uitam cine suntem, putem invata lucruri la un nivel mai profund si sa ne extindem mai mult. Sa presupunem ca vrei sa sti ce este iubirea. Ce modalitate este mai buna deact sa pierzi aceasta iubire si sa devi separat de ea, nestiind ca toata existenta noastra este iubire. Dupa ce am auzit aceasta teorie nu mai uras pe nimeni si nu imi mai este frica de nimic. Pentru ca traim intr-o lume de dualitate trebuie sa existe si "negativul". Negativitatea este ceea ce face aceasta lume. Daca nu ar exista negativul nici unul dintre aceste lucruri nu ar fi posibile. Trebuie sa traiesti o experianta umana care a fost planificata pentru cresterea sufletului tau.

De ce teoria de planificare a vietii noastre este importanta?

Traim intr-un timp foarte interesant, in care foarte multe adevaruri care au fost ascunse sunt scoase la lumina. In acest moment, consider ca este foarte important pentru a afla ce se intampla cu adevarat in aceasta lume si de ce suntem aici. Toate perspectivele ar trebui luate in considerare si oricine este liber sa creada ceea ce simte ca rezoneaza cu el. Nu am scris acest articol pentru a va schimba convingerile. Am impartasit aceasta teorie deoarece aceasta teoorie a oferit numai lucruri pozitive. Am iertat negativitatea acestei lumi si am simtit recunostinta, pentru ca am fost ajutata sa crest spiritual. Aceasta teorie este un lucru pozitiv si poate unii dintre voi o sa luati ceva pozitiv din ea.

Multa Iubire - Maya

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ne plănuim viața înainte de a ne naște?

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

2 comentarii: