Posted by / miercuri, 31 decembrie 2014 / 3 Comments / ,

Cum reducem durerile de spate printr-un simplu masaj al picioarelorPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Stiati ca printr-un simplu masaj al picioarelor puteti sa scapati de durerile de la nivelul coloanei vertebrale?

Coloana vertebrala are puncte asociate cu talpile iar daca acestea sunt masate in puntele cheie, este ca si cum cineva v-ar face masaj direct la coloana. Sunteti surprinsi? Cititi in continuare si veti afla cum...

Va asigura va veti observa rezultatele dupa primul masaj. Masajul este placut si sanatos. Deci, nu veti avea nevoie decat de cateva minute pentru a va simti mai bine.

Iata cum se face:

tehnicile de masaj al picioarelor te ajuta sa reduci durerile de spate

Pentru inceput, aveti nevoie sa identificati punctele de legatura dintre coloana vertebrala si picioare. (vezi imaginea)

Stai jos pe un scaun si pune picior peste picior. In acest mod este cel mai usor pentru voi sa va puteti masa punctele respective.

Linia dintre calcai si degetul mare in arcul piciorului interior este proiectia coloanei vertebrale. Separa vizual linia ca si cum ar fi a coloanei vertebrale. Aplica presiune, folosind degetele, incepand de la calcai spre degetul mare.

Daca exista probleme ale coloanei vertebrale, veti gasi singuri aspectul lor - puncte dureroase.

Prin masajul usor al acestor puncte vei actiona direct pe coloana vertebrala iar durerea si tensiunea vor fi diminuate, fara sa faceti o vizita la medicul kinetoterapeut.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum reducem durerile de spate printr-un simplu masaj al picioarelor

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

3 comentarii:

  1. lipseste coloana cervicala, si acolo apar mari dureri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numerele 1, 2 si 3 din partea superioară a coloanei desenate, corespund punctelor de pe talpă care trebuie masate pentru a se actiona asupra vertebrelor cervicale (concret, ar trebui să vă masati curbura tălpii, insistând asupra buricelor degetelor mari :)

      Ștergere