Posted by / marți, 30 decembrie 2014 / 1 Comment / ,

Cele mai bune exerciții pentru a scăpa de bărbia dublă (Video)Publicitate
Un articol de Calin Petru Barbulescu

Iata aici un video destul de util care va poate ajuta sa scapati de barbia dubla. Acest exercitiu poate ajuta, de asemenea, cu tonifiere pielii de sub barba. Este vorba despre o tehnica numita "lifting facial natural".

barbia dubla poate fi corectata prin exercitii fizice


Urmariti clipul video si practicati exercitiile prezentate, cu scopul de a scapa de pielea de sub barba adica pentru pierderea barbiei duble. Pielea in exces de sub barbie precum si barbia dubla ar putea fi eliminata, daca veti practica tehnicile si exercitiile fizice prezentate in clipul video de mai jos.Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cele mai bune exerciții pentru a scăpa de bărbia dublă (Video)

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Un comentariu: