Posted by / duminică, 7 decembrie 2014 / No comments / ,

Cei mai mulți dintre vegetarieni și vegani vor sfârși prin a consuma din nou carnePublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Aparent, fripturile suculente si grasimile din alimente au aruncat parca un fel de vraja peste noi!

Potrivit unui studiu efectuat pe obiceiurile alimentare americane, 84% dintre vegetarieni si vegani in cele din urma vor reveni la vechile obiceiuri alimentare, adica vor deveni din nou carnivori. Acesta inseamna ca aproximativ unul din cinci vegetarieni sau vegani vor ramane vegetarieni intreaga viata.

Pentru a efectua acest studiu, „Humane Research Council” in parteneriat cu „Harris Interactive” au studiat obiceiurile alimentare ale 11,399 de persoane, cu varste cuprinse intre 17-45 de ani.

studiile arata ca multi vegetarieni revin la alimentatia pe baza de carne


Aici sunt unele dintre aspecte scoase in evidenta de respectivul studiu:

2% din americani sunt in prezent vegetarieni/ vegani, 10% sunt vegetarieni/vegani in devenire, in timp ce restul de 88% nu au fost niciodata vegetarieni sau vegani.

Fostii vegetarieni/vegani din Statele Unite au adoptat stilul de viata vegan/vegetarian in jurul varstei de 34 de ani

Mai mult de jumatate din fostii vegetarieni/vegani au renuntat la dieta in primul an, in timp ce o treime s-au intors la carne in termen de trei luni.

Aproximativ o treime dintre fostii vegetarieni si vegani au spus ca traiesc cu un alt vegan/vegetarian si ca au inceput sa adopte brusc stilul de viata vegan/vegetarian.

Deci, ce ii face pe oameni sa renunte la convingerile lor anti-carne? Multi oameni au spus ca au simtit ca sunt exclusi de societate si ca nu au avut interactiuni de sustinere din partea colegilor vegani sau vegetarieni. Cu alte cuvinte, ei nu se simt ca fiind o parte dintr-o comunitate. In plus, aproximativ doua treimi din fostii vegetarieni/vegani au spus ca au renuntat la carne sau la produsele de origine animala aproape imediat dupa ce au decis ca au de gand sa faca acest lucru, ceea ce inseamna ca au fost capabili sa renunte din nou la stilul nou de viata al lor la fel de brusc cum au inceput.

Poate, in cazul in care trecerea la un stil de viata vegan sau vegetarian s-ar face treptat, efectele nu ar mai fi in felul cum le-am prezentat ( renuntarea la acest stil de viata dupa 3 luni sau 1 an ). Nu exista nici un motiv sa renunti complet la stilul de viata vegan sau vegetarian in cazul in care ai mancat accidental niste cartofi facuti in untura de rata, sau daca ai mancat accidental o bucatica de calamar. Nu trebuie sa fi atat de drastic cu tine, nu trebuie sa mergi pe premisa „totul sau nimic”, tu trebuie sa mananci doar ceea ce-ti place si te face fericit.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cei mai mulți dintre vegetarieni și vegani vor sfârși prin a consuma din nou carne

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu