Posted by / miercuri, 10 decembrie 2014 / No comments / ,

Află dacă ești stresat cu adevărat făcându-ți acest test rapidPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Daca traiti in lumea moderna si simtiti ca timpul nu va ajunge, atunci probabil sunteti sub stres continuu. Puteti verifica daca acest lucru este adevarat sau nu, facand acest test rapid, care detecteaza daca sunteti cu adevarat stresat, test ce a fost lansat de un profesor de psihologie din Anglia.

stresul cronic este o problema de proportii in societatea de astazi


Multumita acestui test, puteti vedea daca sunteti stresat sau nu in doar cateva secunde. Akiyoshi Kitaoka este un profesor de psihologie britanic care a inventat acest test optic rapid, ce masoara nivelul de stres la om.

Vorbim despre un asa-numit "sarpe de rotatie", care este static,in cazul in care sunteti complet calm si relaxat. In cazul in care acest „sarpe” se misca, cu siguranta va aflati printre persoanele stresate.

Atentie mare! Daca observati ca cercurile colorate se misca prea repede, trebuie sa solicitati imediat ajutorul unui profesionist.


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Află dacă ești stresat cu adevărat făcându-ți acest test rapid

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu