Posted by / vineri, 14 noiembrie 2014 / No comments / ,

Un artist creează turnuri imposibil de echilibrat doar pentru a meditaPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Ne este greu sa-l catalogam pe Michael ca fiind artist sau magician datorita faptului ca el construieste structuri uimitoare din pietre de rau , folosind un echilibru uimitor, echilibru ce pare sa sfideze legile fizicii.

Aceste structuri aparent imposibile necesita concentrare intensa si o concentrare meditativa. In video de mai jos, el petrece cateva minute in apa aproape inghetata, pentru a face mici ajustari, incercand sa gaseasca centrul de greutate pana in momentul in care gaseste echilibrul perfect.

rabdarea si atentia investite de acest artist sunt rasplatite din plin

"De-a lungul ultimilor ani de practica a echilibrului pietrelor, simpla curiozitate a evoluat intr-un ritual terapeutic, prin cultivarea prezentei meditative, psihice si a artei de proiectare", scrie Michael Grab intr-una din declaratiile sale.


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un artist creează turnuri imposibil de echilibrat doar pentru a medita

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu