Posted by / duminică, 2 noiembrie 2014 / No comments / ,

Misterioasa miere care distruge toate bacteriile și agenții patogeni cu care intră în contactPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Cercetatorii australieni au redescoperit, recent, un leac pentru toate bolile bacteriene, care pare sa existe doar intr-un colt al lumii si anume in Noua Zeelanda.

Misterioasa miere poarta numele de Miere de Manuka si este disponibila in magazinele naturiste din orice colt al lumii, insa recent s-a descoperit cat de eficienta poate fi in tratarea problemelor create de agentii patogeni. Acesta miere a fost folosita de populatia indigena ca medicament cu mult timp inainte de a se face aceasta descoperire.

Desigur ca orice miere naturala are proprietatile ei si este utilizata ca medicament, insa cercetatorii australieni au descoperit recent ca mierea de Manuka are anumite functii superioare oricarui tip de miere, functii ce o fac sa fie cel mai puternic tratament impotriva infectiilor bacteriene, fiind mult mai puternica decat orice antibiotic cunscut. Ucide literalmente orice bacterie sau agent patogen care o atinge. Aceasta poate fi aplicata si extern pentru practic orice infectie.

mierea de manuka este renumita pentru proprietatile ei vindecatoare


Un alt aspect demn de luat in seama este ca bacteriile au imunitate 0 in fata ei. Asta inseamna ca bacteriile care isi consolideaza puterea in fata antibioticelor repetate, pot fi ucise de aceasta Miere speciala de Manuka.

Albinele care produc aceasta miere, polenizeaza pe arbori locali din Australia si Noua Zeelanda. Acest tip de miere poate veni numai de la albine care au fost hranite cu polen de la acesti copaci, spune profesorul Dee Carter, de la University of Sydney’s School of Molecular and Microbial Biosciences.

Ea a mai spus "Se pare ca aceasta miere are ceva uimitor, ceva ce trebuie studiat. Cele mai multe bacterii care provoaca infectii in spitale sunt rezistente la cel putin un antibiotic, si este nevoie de urgenta sa gasim noi modalitati de a trata si infectiile datorate acestor bacterii. Noile antibiotice au tendinta de a avea o viata scurta, asa cum bacteriile acestea devin destul de repede rezistente la ele.Multe companii farmaceutice mari au abandonat productia de antibiotice din cauza dificultatii de recuperare a costurilor. Prin urmare, sunt in curs de dezvoltare alternative eficiente care ar putea salva multe vieti. "

Ea a declarat de asemenea ca "un compus din mierea de Manuka numit metilglioxal combinat in moduri necunoscute cu alti compusi neidentificati din ea provoaca panica in randul bacteriilor din motive necunoscute inca”

Raportul complet a fost publicat in Editia de luna aceasta a „European Journal of Clinical Microbiology and Infectious Diseases”.

Aceste informatii sunt destul de pretioase atat pentru noi cat si pentru oamenii de stiinta, care au nevoie de sustinere pentru a descoperi exact ceea ce face ca mierea de Manuka sa fie atat de puternica.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Misterioasa miere care distruge toate bacteriile și agenții patogeni cu care intră în contact

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu