Posted by / vineri, 24 octombrie 2014 / No comments / ,

Cele mai periculoase boli provocate de plombele dentarePublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Jonathan Landsman si Dr. David Kennedy, un critic vehement al stomatologiei conventionale delecteaza dovada stiintifica cu privire la modul in care plombele pe baza de mercur (amalgam) pot provoca multe dintre cele mai grave probleme de sanatate din ziua de azi.

Daca tu sau cineva drag aveti asa ceva in gura, va invit sa urmariti acest filmulet chiar acum. Mai jos este facut un rezumat a ceea ce explica renumitul doctor.

plombele dentare cu amalgam pot cauza numeroase imbolnaviri

De fapt, Dr. Kennedy face unul dintre cele mai indraznete comentarii pe care le-am auzit despre pericolele plombelor de mercur, mai ales spre sfarsitul filmuletului. Sunt sigur ca veti fi de acord! Veti vedea ca Dr. Kennedy este o binecuvantare pentru omenire pentru eforturile sale neobosite. Iata cateva concluzii :


1.Plombele cu amalgam de mercur produc daune creierului copiilor

In februarie 1998, un grup de cercetatori au anuntat ca mercurul din plombele de amalgam pot deteriora permanent creierul, rinichii si sistemul imunitar al copiilor.

2.Plombele cu Amalgam de mercur sunt in stransa legatura cu problemele neurologice si cu problemele gastro-intestinale

Primul studiu epidemiologic la scara larga al reactiilor adverse provocate de utilizarea mercurului la plombele folosite asupra dintilor omului a fost finalizat recent si a aratat ca acestea sunt in stransa legatura cu problemele gastro-intestinale, problemele legate de tulburarile de somn, problemele de concentrare, tulburari de memorie, lipsa de initiativa, nelinistea, sangerarea gingiilor si alte tulburari ale cavitatii bucale.

3.S-a constatat ca sunt in stransa legatura cu aparitia bolii Alzheimer

Un studiu legat de legatura dintre mercur si boala Alzheimer a fost finalizat recent de o echipa de oameni de stiinta condusa de cercetatorul foarte respectat Dr. Boyd Haley. Ei au expus sobolani la niveluri de vapori de mercur luand in considerare diferentele de marime intre oameni si sobolani. Sobolanii au dezvoltat leziuni tisulare asemanatoare cu cele ale oamenilor bolnavi de Alzheimer. Repetarea experimentului a avut aceleasi rezultate. In urma acestor teste Dr. Haley a precizat : " Sunt in plin proces de eliminarea a plombelor vechi si am indemnat-o si pe sotia mea sa ma urmeze”.

4.Plombele din Amalgam de mercur – instabile inca din anul 1970

Tipul de plombe cu mercur, care au inceput sa fie folosite in ultimele decenii au de cele mai multe ori mai mult mercur decat stilul vechi al plombelor de amalgam.

5.Amalgamul din plombe contine cantitate extrem de toxica de mercur

Mercurul este una dintre cele mai toxice substante cunoscute. Eliberarea mercurului din plombe face ca acesta sa fie absorbit imediat de organism ceea ce va conduce la aparitia foarte multor probleme de sanatate nu imediat ci pe termen lung.(Este vorba despre vaporii care se elibereaza in urma distrugerii plombelor prin polizare).

6.De departe Amalgamul din plombe este cea mai mare sursa de mercur asimilata de organism

Acesta afirmatie are la baza o serie de studii desfasurate in Suedia, in urma carora Organizatia Mondiala a Sanatatii in 1991 a stabilit ca absorbtia mercurului este estimata a fi de aproximativ patru ori mai mare de la plombele de amalgam decat de la consumul de peste. Studiile recente au confirmat aceasta estimare. Cantitatea absorbita poate varia considerabil de la persoana la alta.

Asadar, in cazul in care sunteti una dintre milioanele de persoane care are asa ceva in gura, indicat ar fi ca sa scapati cat mai repede de ele, nu prin inlocuirea lor ci mai degraba prin extractie, astfel incat vaporii care se elibereaza in urma polizarii sa nu va afecteze sanatatea. In cazul in care nu doriti sa faceti extractie, alegerea va apartine.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cele mai periculoase boli provocate de plombele dentare

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu