Posted by / miercuri, 3 septembrie 2014 / No comments / ,

Plante Medicinale Ayurvedice Vindeca Cancerul avand 90% Rata de SuccesPublicitate
Un articol de Cristian Iacov

Cu atatea cure de cancer care curg in mass media, cure oferite de practicieni de sanatate naturala aproape saptamanal, acum, ai ajuns in momentul de fata sa te intrebi: Cum mai poate cineva sa se supuna procedurilor clasice cum ar fi chimioterapia si radiatiile, deoarece exista in ziua de azi, tot mai multe dovezi ca, prin intermediul lor, iti otravesti corpul, si nu vei realiza nimic altceva decat sa faci celulele canceroase sa devina latente, numai pentru a reveni mai tarziu si mai agresive.

In timp ce aceste tratamente sunt adesea folosite in mod inutil pentru a "trata" pacientii cu cancer, exista alte remedii, mai putin invazive utilizate de catre clinicile ayurvedice, peste tot India cat si in alte parti ale lumii - aceste solutii avand o rata de succes de cel putin 90%.

In mai multe clinici de acest gen, cancerul pulmonar si cerebral a fost tratat cu o rata de succes de peste 90%, iar în aproape fiecare caz, cancerul a fost diminuat. In conformitate cu un studiu efectuat la una dintre clinicile ayurvedice, cancerul pulmonar a fost redus la minimum, astfel ca doar 0.09% dintre pacienti nu au raspuns la acest timp de tratament.


Dr. Vikram Chauhaun, unul dintre medicii clinicii respective recomanda o lista intreaga de tratamente ayurvedice pentru a trata in mod eficient tumorile cerebrale cauzate de cancer, inclusiv plante, cum ar fi Hirak Bhasma, Swarna Bhasma, Swarn Vasant Malti, si Abhrak Bhasma Sahasar Puti. Alte remedii ayurvedice care sunt in lucru vor include intarirea imunitatii prin intermediul caruia sa reuseasca remisia celulelor metastatzice.Printre aceste plante se regasesc: Divya Sila Sindura, care ajuta la tratarea cancerului pulmonar, prin sprijinirea sanatatii bronsice - in special prin cresterea numarului de celule rosii din sange, ceea ce este contraproductiv pentru cresterea celulelor canceroase.

Cercetarile in domeniul cancerului, au confirmat de mult timp faptul ca: Cancerul nu se poate dezvolta intr-un sistem celular bine oxigenat, planta mai sus amintita realizand cu succes oxigenarea organismului prin simplul consum.

Dr. Garcia, un alt medic al clinicii, afirma ca:"Chimioterapia are o rata de eficienta de 3%". Multe studii clinice au incercat sa dovedeasca faptul ca aceste afirmatii nu sunt adevarate, insa in realitate acestea chiar se dovedesc a fi, ceea ce este destul de socant. Conform unor dovezi mai putin date publicitatii, exista cateva tipuri de cancer care au raspuns in felul urmator la clasicele tratamente astfel : cancerul de san 1.4% succes, cancerul pulmonar 2% succes, cancerul de colon 1%.

O alta cercetare a fost publicata recent in Life Science, si acesta a implicat studierea unei plante, utilizata in mod obisnuit in medicina chineza, ce poarta numele popular de “pelin dulce" , denumirea ei stiintifica fiind "Artemisia annua" sau “ Artemisinin”

In momentul in care se amesteca cu fier, cercetatorii au descoperit ca, in decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise. A fost utilizata pe toate tipurile de cancer. Artemisinin a fost folosit in trecut ca un tratament puternic anti-malarie, dar acest studiu s-a axat in special pe actiunea ei impotriva cancerului. Amestecarea cu fier pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci cand artemisinin a fost utilizat in mod izolat exista doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase. Asa ca, atunci cand pacientiilor din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care de multe ori se acumuleaza in tesutul mamar, dar mai ales atat in celule canceroase), artemisinin a fost efectiv capabil sa tinteasca celulele "rele" si se lase celulele "bune" in siguranta.

Raportul a concluzionat ca "In general, rezultatele noastre arata ca artemisinin opreste factorul de transcriere" E2F1 "si intervine in distrugerea celulelor canceroase , ceea ce inseamna ca prezinta o modalitate de transcriere in functie de care artemisin controleaza cresterea celulelor de cancer de reproducere",

"Acest lucru arata foarte promitator", spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland - acest lucru constituind un progres imens, a mai adaugat el

Un articol publicat in Journal of Clinical Oncology, in 2004, chiar s-a recunoscut faptul ca, chimioterapia a avut o rata de esec de 98%. In timp ce aceasta rata este discutabila in randul medicilor si a oamenilor de stiinta, este evident ca, chimioterapia are efecte destul de grave cum ar fi starea generala de rau, caderea parului, dureri de cap teribile. In cazul in care exista mai multe remedii naturale, cum ar fi cele oferite de natura inca de 5000 de ani, oare de ce nu se folosesc?

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Plante Medicinale Ayurvedice Vindeca Cancerul avand 90% Rata de Succes

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu