Posted by / luni, 15 septembrie 2014 / No comments / ,

Cum credeți că făceau testele de sarcină egiptenii antici? (Chiar funcționează)Publicitate
S-ar putea sa nu crezi, dar e adevarat. Acum mii de ani in urma acesti oameni inteligenti nu au descoperit doar o cura naturala pentru aproape orice boala prin amestecarea ierburilor, condimentelor, alimentelor etc, dar se pare, de asemenea, ca ar fi descoperit si testul de sarcina.

Tehnica era extrem de simpla. Ei puneau seminte de grau si orz intr-o ceasca, iar femeia in cauza urina apoi peste seminte, acoperind apoi ceasca cu o carpa pana in dimineata urmatoare cand o verifica. In cazul in care semintele incolteau, femeia era insarcinata, in caz contrar, daca nu incolteau, insemna ca femeia nu este insarcinata.

existau teste de sarcina chiar si pe vremea vechilor egipteni


In cazul in care femeia era gravida, aceasta tehnica dezvaluia chiar si sexul copilului. Cum? Semnele le ofereau semintele . Daca semintele de grau erau incoltite mai mult, se spunea ca va fi baiat, iar daca semintele de orz erau cele mai mult incoltite, avea sa fie fata.

Cercetatorii au testat aceast procedeu inca din anii '60 si au constatat ca acesta tehnica functioneaza in procent de 70%. Uimitor nu?

Se pare ca testele din ziua de azi, in special acelea mai ieftine, au acuratetea testelor din Egiptul Antic. Testul de sarcina antic functioneaza pe acelasi principiu ca cel al unui test de sarcina modern, adica prin cautarea unei modificari chimice a urinei prezente numai la femeile gravide.

Daca esti o femeie in cauza, ar trebui sa incerci nu? Vei economisi bani si poate vei afla si sexul copilului inainte devreme.

Aceste descoperiri ne arata inca o data ca avem multe de invatat de la vechii egipteni si in special de la vechea medicina a lor.

Iata un video in care sunt prezentate mai multe teste de sarcina destul de bizare.


Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum credeți că făceau testele de sarcină egiptenii antici? (Chiar funcționează)

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu